Cel mai cool site de recomandări de călătorii Spotted by Locals va scrie și despre Chișinău. Cum puteți face parte din echipă

cs3

În perioada 21-23 octombrie, fondatorii platformei Spotted by Locals vin la Chișinău să aleagă echipa locală. Spotted by Locals este unul dintre cele mai populare platforme care dau recomandări călătorilor care vor să experimenteze un oraș prin ochii unei persoane locale.

Spotted by Locals este o platformă cu ghiduri de călătorie (aplicații și bloguri) cu sfaturi la zi scrise de localnici aleși din peste 70 de orașe din Europa și America de Nord.

Ghidurile orașului sunt scrise de „Spotters” – oameni care locuiesc în orașul despre care scriu și vorbesc limba locală. Toți spotterii sunt selectați de fondatorii Sanne și Bart van Poll. Dacă vreți să faceți parte din echipa din Moldova, completați acest formular.

cs2

Spotted by Locals oferă recomandări către turiști, transmise de către rezidenții locali cu privire la unde să mănânce, să facă cumpărături, să se distreze și multe altele. Ghidul orașului se adresează călătorilor care doresc să evite obiectivele turistice și să experimenteze orașe precum un localnic.

Creatorii platformei spun că vor să găsească echipă la Chișinău, deoarece Moldova este una din cele mai puțin vizitate țări din Europa, dar totuși cu mult potențial și astfel va fi mai ușor pentru călători să găsească locuri interesante în Estul Europei.

cs1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente