De câte ori ați avut posibilitatea să interacționați cu un străin? Ați încercat vreodată să-l provocați să pronunțe unele cuvinte în limba română? Ei bine, Paul Cornel Dunas, un tânăr de 22 de ani stabilit în SUA, i-a pus la încercare pe șase tineri de peste Ocean. Aceștia au încercat să pronunțe numele a câtorva localități din Moldova.

Evident, cele mai problematice momente pentru străini sunt literele „ș”, „ț” sau „ă”. Totuși, tinerii nu s-au dat bătuți și au încercat să pronunțe cât mai bine numele următoarelor localități din Moldova: Chișinău, Bălți, Fundul Galbenei, Taraclia, Chioselia și Șoldănești.

Autorul videoului este Paul Cornel Dunas, un tânăr originar din Cahul, care de mai bine de trei ani este stabilit în Statele Unite ale Americii. Pentru că mulți tineri își doresc să ajungă în SUA, dar și pentru că Moldova nu este atât de cunoscută peste Ocean, Paul Cornel a hotărât să pornească un vlog. Pe această platformă, tânărul și-a propus să arate America din perspectiva unui tânăr și totodată să le facă cunoștință americanilor cu Republica Moldova.

Într-un alt video, Paul Cornel a încercat să afle ce știu americanii despre țara noastră. Surprinzător a fost faptul că unele persoane ne-au apreciat înalt valuta națională, echivalând 20 de lei cu o sută de dolari.

Mai multe videouri realizate de Paul Cornel găsiți AICI!