(video) #Sportul meu există. Marin Robu despre cum să ajungi vicecampion mondial la haltere printre tineret

collage vice campion

În cadrul proiectului #Sportul meu există invitații vorbesc despre sportul pe care îl practică și cum au reușit aceștia să ajungă la succesul pe care îl au. Acest proiect are drept scop promovarea sporturilor cunoscute și mai puțin cunoscute din Republica Moldova.

Marin Robu este un tânăr halterofil din Moldova. Sportivul a devenit recent vicecampion mondial la tineret și a înregistrat un nou record mondial la proba smuls. Marin a îndrăgit acest sport la vârsta de 8 ani, după ce a început să îl practice împreună cu un prieten. În tot ceea ce face tânărul este susținut de antrenorii săi: Igor Bour, Sergiu Crețu și Grigore Brașoveanu. În cea de a treia ediție tânărul vorbește despre cum poți deveni vice campion mondial la haltere.

Vezi edițiile anterioare mai jos.

(video) #Sportul meu există. Adrian Gumanița vorbește despre Inline Downhill. „Când am urcat pe podium cu drapelul Moldovei a fost emoționant”

(video) #Sportul meu există. Denis Palancica vorbește despre MMA. „Îmi place acest sport pentru că în fiecare zi faci ceva nou”

(video) #Sportul meu există. Dan Olaru vorbește despre tirul cu arcul. „În primii doi ani nu aștepta rezultate colosale”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente