(video) Unde-s tinerii: Cunoaște-o pe Maria Erșova, tânăra care a transformat pasiunea pentru modelarea lutului polimeric într-o mică afacere 

collage

24 de ore într-o zi sunt o insuficiență, cel puțin așa cred oamenii care muncesc foarte mult, își propun să realizeze lucruri mărețe și sunt mereu în goana de a se autodepăși. Maria Erșova este o handmade artistă din Moldova, pasiunea pentru tot ce înseamnă modelare o are din copilărie, iar dacă la zi s-ar mai adăuga măcar o oră, tânăra e sigură că ar reuși să transforme în realitate toate lucrările care de mult timp le-a conceptualizat în imaginația sa.

Pasiunea pentru modelare, Maria și-a definit-o în copilărie, când din plastilină făcea figurine similare celor din kinder. Deși părea un hobby copilăresc, tânăra a continuat să modeleze și la liceu. Pentru o perioadă a decis să se preocupe de lucrurile prioritare, care pe atunci era învățătura și susținerea examenelor, ca în cele din urmă să revină la modelare. A aflat despre lutul polimeric întâmplător, dar l-a îndrăgit din start. Nu s-a gândit vreodată să facă din pasiunea sa o afacere, dar la îndemnul familiei și susținerii tuturor membrilor, modelarea i-a devenit o sursă de venit.

Prima cănuță din lut polimeric a fost cu o pisică, dat fiind faptul că tânăra familie are cinci pisici dolofani și pufoși salvați din stradă. Cănuța a devenit un omagiu adus felinelor din casă. În scurt timp, mai multe persoane au început să îi trimită fotografii cu micii săi prieteni, iar Maria s-a apucat de lucru. Tânăra vrea ca fiecare persoană care apelează la serviciile ei, să înțeleagă că lucrarea pe care o va primi este unică și irepetabilă, creată cu multă dăruire, emoție și fantezie.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente