(foto) Cunoaște-le pe cele 8 participante care concurează pentru titlul de Miss USM 2019

missusm2019

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova are plăcerea de a vă invita la concursul de frumusețe și inteligență: „Miss & Mister USM 2019”, în cadrul căruia va fi desemnat cel mai chipeș Mister și cea mai frumoasă Miss.

Evenimentul tradițional se va desfășura în colaborare cu administrația Universității de Stat din Moldova, în vederea consolidării spiritului participativ al studenților și al interesului lor față de activitățile extracurriculare.

Finalul concursului „Miss & Mister USM 2019” va avea loc la data de 16 mai 2019, în incinta localului BandabaR, str. Mihai Eminescu 55, ora 17:30.

„Sperăm că probele concursului Miss & Mister USM 2019 vor scoate în relief calități ale participanților precum frumusețea , inteligența, iscusința, ingeniozitatea, perseverența, astfel încât aceștia urmează să reprezinte una dintre cele mai prestigioase universități din țară – Universitatea de Stat din Moldova” spun organizatorii.

Aici puteți vedea cine sunt studenții care participă la concursul de Mister USM 2019

Iată participatele la concursul de Miss USM 2019.

Ana Conduraru

missusm1

„Sunt o adevărată business woman – ambițioasă și inteligentă, îmi completez studiile în anul doi la facultatea Științe Economice. Iubesc să fiu Femeie cu un „F” în majusculă, și anume feminitatea mă face puternică. Ochii mei albaștri-visători întruchipează sinceritatea, iar zâmbetul și portul – simplitatea. Mă regăsesc în desen, muzică, sport și dans, iar asta mă face demnă de urmat. Zilnic, prin activismul și energia mea, pe care le dețin, îmi croiesc drumul succesului, iar odată ajungând la apogeu am drept scop oferirea ajutorului și sprijinului prin caritate. Idolul meu sunt eu însumi în viitor. Deviza mea este: „Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe”, – Constantin Brâncuși”.

Daniela Arapan

missusm2

„Sunt omul în a cărei ochi veți întâlni dragoste pentru simplitate, fiind capabilă să găsesc fericirea în lucruri mărunte. Eu am schimbat contabilitatea pe jurnalism, aflându-mă în căutarea de noi oportunități de a deveni un om mai bun.”

Biatricia Turculeț

missusm3

„Studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării. Pasionată de limba spaniolă, sport, călătorii și tot ce ține de infinitatea universului. Admir culturile străine și visez să fac înconjurul lumii. Mi-aș dori ca în CV-ul meu să se regăsească interviul cu Regina Letizia a Spaniei și Regina Elizabeta a II-a. Susțin că nu vreau să fiu doar un nume, citind să aduc oamenilor lucruri frumoase, inspirându-i și făcându-i să se deplaseze în dimensiunea propriului eu. Curajoasă și ambițioasă, de altfel, dacă nu aș fi fost jurnalistă, aș fi explorat stelele de pe cer și din sufletul oamenilor. Particip la concurs pentru a colecta în cutia mea cu amintiri experiențe și întâlniri cu oameni deosebiți.”

Iuliana Zaporojan

missusm4

„Am 20 ani și sunt studentă în anul II la Facultatea de Litere. Sunt o fire puternică, curajoasă și competitivă. Ce m-a motivat să mă înscriu în acest concurs? Simplu! Faptul că sunt încrezută în propriile forțe. Mă consider o persoană frumoasă, atât la chip, cât și la suflet, inteligentă și prietenoasă. Îmi plac provocările și experiențele noi. Îmi plac astfel de concursuri, fiindcă pot demonstra în ce constă feminitatea unei domnișoare.”

Nicoleta Vaculin

missusm5

„Studentă la Facultatea de Drept, anul 1. Dintotdeauna am fost pasionată de artele frumoase, una dintre ele fiind muzica clasică. Am absolvit Școala de arte „Valeriu Poleakov”, specialitatea „canto academic”. Aceasta a fost școala care m-a învățat ce este, de fapt, „frumosul”. Pentru mine, frumusețea reprezintă ochii care sunt oglinda sufletului, sufletul care este talismanul gândurilor, iar gândurile sunt cele care se reflectă pe chipul omului.
În acest concurs, voi demonstra că frumusețea vine din interior. Pentru mine, frumusețea este o artă! ”

Tatiana Rapcea

missusm6

„Studiez la Facultatea Științe economice, Specialitatea Contabilitate și informatică economică. Sunt pasionată de muzică și dans, iar viața mea este o întreagă artă. Totodată, consider că frumusețea exterioară este incompletă fără cea interioară!”

Vladislava Aleexenco

missusm7

„Am 19 ani, sunt studentă a Universității de Stat din Moldova la facultatea de Drept. Sunt pasionată de arta frumosului, și anume dansul, fiind acum profesoară de dansuri pentru copii. În afară de dansuri, îmi place să călătoresc mult, astfel învăț diferite limbi, aflând noi informații despre multe țări și, desigur, acumulez noi emoții. Pe parcursul vieții mă străduiesc să mă implic în diferite concursuri, care mă dezvoltă multilateral, de aceea și particip la concursul Miss și Mister USM. Sper că voi lua tot ce e mai bun din concursul acesta și voi avea multe emoții extraordinare, ca și voi!”

Ana-Maria Turceac

missusm8

„Am 19 ani, sunt studentă la facultate de Limbi și literaturi străine. Sunt o fire optimistă, zâmbitoare, tenace și încrezuta în sine. Îmi plac aventurile și am dorința de a vizita toate locurile remarcabile din lume. Sunt pasionată de artă și la 14 ani am finalizat Școala de Arte. Timp de doi ani m-am ocupat cu modelingul, care mi-a fost visul din copilărie și am făcut parte din agenții din Italia. Sunt o persoană loială, care permanent are o dispoziție bună și aduce fericire la oameni. De la mama am moștenit un caracter puternic și o înălțime de 1.87, care mă face unică și deosebită de alții. Doresc să devin o persoană de valoare, care tinde spre o carieră de succes în domeniul lingvisticii în combinație cu modelingul (adică paralel). În oameni apreciez simplitatea, bunătatea și frumusețea sufletească. Motoul după care mă conduc este: ,,Succesul nu vine la tine. Tu trebuie să te duci după el”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente