(foto) Cine sunt cei 5 studenți care râvnesc la titlul de Mister USM 2019

misterusm20192

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova are plăcerea de a vă invita la concursul de frumusețe și inteligență: „Miss & Mister USM 2019”, în cadrul căruia va fi desemnat cel mai chipeș Mister și cea mai frumoasă Miss.

Evenimentul tradițional se va desfășura în colaborare cu administrația Universității de Stat din Moldova, în vederea consolidării spiritului participativ al studenților și al interesului lor față de activitățile extracurriculare.

Finalul concursului „Miss & Mister USM 2019” va avea loc la data de 16 mai 2019, în incinta localului BandabaR, str. Mihai Eminescu 55, ora 17:30.

„Sperăm că probele concursului Miss & Mister USM 2019 vor scoate în relief calități ale participanților precum frumusețea , inteligența, iscusința, ingeniozitatea, perseverența, astfel încât aceștia urmează să reprezinte una dintre cele mai prestigioase universități din țară – Universitatea de Stat din Moldova” spun organizatorii.

Aici puteți vedea participantele la concursul de Miss USM 2019

Constantin Crețu

misterusm1

„Sunt student la Drept, filiera anglofonă, dacă m-ați fi întrebat ce sintagmă mă descrie, o să vă răspund „vorbesc rar”, mai rar decât alții, privesc în ochii oricui și nu-i trădez pe alții”. Sunt o fire meticuloasă, ambițioasă și directă. Nu caut calea ușoara sau dreaptă, eu doar îmi urmez visele împotriva tuturor rațiunilor!”

Marcel Cepraga

misterusm2

„Sunt o fire entuziasmată și plină de umor, am venit la concurs doar pentru a face un show adevărat. A ține sala în suspans și atenție este un lucru foarte greu, însă eu muncesc mult la acest lucru și sper că mi se va primi. Iar pe cei care nu au ce face în seara de joi – îi invit cu drag să mă susțină!”

Oliviu Țîbuleac

misterusm3

„Sunt student al anului I la FRIŞPA. Am 20 de ani şi foarte mult îmi place să trăiesc viața din plin. Am diferite hobby-uri interesante, cum ar fi: chitara, cântecul, recitarea poeziilor, pe care tind să le perfecționez zi de zi. Îmi place mult să călătoresc şi să fac cunoştințe noi. Sunt o persoană foarte emoțională, extrovertă şi un pic nebunatică.”

Sergiu Grușcean

misterusm4

„Cine sunt eu?
Un om mic pe acest pământ mare,
Un om mic, însă cu o inimă mare.
Sunt vrăjitor de suflete și inimi frumoase.
Am darul de a crea frumosul și de a-i da viață.
Frica și slăbiciunile pentru mine nu există – îl am pe Dumnezeu ca Antrenor.
Timp liber nu am – sunt prea ocupat în a salva societatea.
Am un frate și o soră ce zilnic îmi dau putere și motivație – ei sunt Pianul și Chitara.
Trăiesc ziua de azi, fiindcă ea e totul – clipa aceasta este veșnicia.
Vin din sânul Facultății de Economie, având în sânge Businessul, ceea ce și am ales ca profesie.
V-am Pupat cu Drag!”

Vlad Cebanu

misterusm5

„Bună! Am 23 de ani, sunt student la USM, facultatea de Psihologie. Sunt o persoana pozitivă, prietenoasă și optimistă. Practic fotbal și volei , deoarece aici se simte spiritul de echipă și concurenţă. Prefer să citesc cărți psihologice și de filosofie, să privesc filme de gen comedie, detective și thriller. Îmi place să ascult muzică și să particip la diferite concursuri. Sper ca la Mister USM o să mă prezint demn și o să vă cuceresc inimile voastre”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente