Într-o colaborare dintre site-ul de știri pentru tineri #diez și Royal Map s-a lansat o hartă și un bot pe telegram care îți arată exact care este circumscripția unde vei vota și informațiile despre candidați.

Harta cu circumscripții, unde introduci adresa și îți găsește circumscripția o găsiți aici. De asemenea în pagina cu informații despre circumscripție veți găsi datele candidaților și link-uri directe către declarația de avere.

Pentru o identificare mai exactă, folosiți codul vostru poștal: aici vedeți cum îl puteți afla dacă nu-l știți

Hartă Alegeri 2019 by #diez și Royal Map

location4

De asemenea, pentru a găsi informația pe care o doriți și trebuie să o știți a fost creat și un chatbot pe Telegram, care în funcție de locația ta, sau de adresa unde ai viza de reședință îți arată informația despre candidați.

Când intrați în chatbot, aveți opțiunea să alegeți locația curentă, sau (asemenea screenshot-ului din imagine) alegeți adresa unde vă este viza de reședință, și în cel mai scurt timp veți primi informația despre candidații de pe circumscripția voastră.

locationcollage

Chatbot Telegram by #diez și Royal Map

Dacă observați vreo eroare de adrese pe hartă, ne scrieți în comentarii și le vom corecta. De asemenea, opțiunile sunt în lucru astfel dacă aveți vreo eroare încercați peste 10 minute.

De asemenea, nici harta și nici botul nu colectează date cu caracter personal, principiul după care lucrează este latitudinea și longitudinea.