(foto) Ce cumpără moldovenii cel mai des din sex shopuri și cât costă preferințele lor sexuale

jocuri_haioase_0

Pentru a-și colora viața sexuală adulții adesea recurg la jucării sexuale. În prezent, aceste jucării sunt destul de accesibile și pot fi găsite într-o gamă foarte variată. Acest lucru este posibil datorită sex shopurilor – magazine pentru adulți, care comercializează produse cu tentă erotică: jucării erotice, lenjerie intimă provocatoare, lubrifianți, prezervative, filme pentru adulți și multe altele.

Toate aceste produse sunt destinate satisfacerii plăcerilor sexuale, atunci când sexul tradițional sau masturbarea tradițională își pierd farmecul și se simte nevoia unui plus de stimulare sau a unui element nou pentru a învigora viața sexuală.

De menționat că, accesul în incinta unui sex shop și la industria sex-ului, în general, este destinat exclusiv adulților, comercializarea acestor produse de către minori fiind strict interzisă prin lege și se pedepsește în funcție de normele impuse de fiecare stat în parte.

Poate moldovenii nu vorbesc atât de deschis despre acest lucru, însă din sex shopurile din țară se cumpără jucării de diverse tipuri. Produsele respective pot fi achiziționate atât din magazine cât și online. În cele din urmă, odată ce deschizi site-urile magazinelor de jucării sexuale este foarte simplu să înțelegi ce produse preferă moldovenii în funcție de topul celor mai achiziționate jucării. Așadar, printre cele mai populare obiecte procurate de moldoveni din sex shopuri găsim următoarele:

#1. Unul dintre articolele populare pe site-urile sex shopurilor din Moldova este produsul Cătușe tip „Sever”. Articolul respectiv este din piele artificială și costă 190 de lei.

1

#2. Un alt produs care se numără printre cele mai întrebate de moldoveni este vibratorul. De fapt, la dispoziția clienților sunt puse mai multe tipuri de astfel de produse. Vibratorul este jucăria preferata a multor cupluri, este una dintre cele mai populare și cunoscute jucării sexuale. Aceasta stimulează intens zonele erogene intime, dar și zonele de pe întreg corp ale partenerilor. Acesta poate fi achiziționat începând cu prețul de 250 de lei. Printre cele mai populare se numără: vibratorul clasic și vibratorul realist. Desigur pentru senzații mai tari puteți apela la magazine tech din Moldova. Acolo găsiți vibratoare performante, doar că prețul acestora începe de la o mie de lei (este posibilitatea de a achita produsul și în rate lunare).

61pStmuxdbL._SL1000_

#3. Inel cu vibrație roz, este o altă jucărie care este inclusă în topul vânzărilor din sex shopurile din Moldova. Acest produs aduce plăcere ambilor parteneri, stimulând clitorisul partenerii și prelungind erecția la bărbat. Prețul acestei jucării este de 300 de lei.

anillo-vibrador-atoys-conejito-rosa-3-1000x1000

#4. Un alt produs popular este Pompa bărbați Developer Red. Acest produs este destinat penisului, îmbunătățește erecția și mărește penisul. Se vinde la prețul de 420 de lei.

tttt

#5. Printre cele mai populare produse se numără și lubrifiantul. Acesta nu este o jucărie sexuală, dar este folosit și recomandat la orice jucărie sexuala. Multe cupluri îl folosesc pentru a evita disconfortul. El poate fi achiziționat la diverse prețuri, în funcție de firmă și proprietățile substanțiale. În sex shopuri cele mai populare tipuri de lubrifiant au prețul cuprins între 120 și 200 de lei.

2568407_hd_1

Pe lângă cele enumerate mai sus, pe site-urile sex shopurilor moldovenești mai sunt populare astfel de produse precum: bilele acoperite în silicon (100 de lei) și spray-ul pentru ejaculare (120 – 350 de lei).

Totodată, pentru a aduna cât mai mulți clienți și a le capta atenție, sex shopurile vin cu diferite produse noi, de exemplu la noi pe piață pot fi găsite astfel de noutăți precum: Little Bird Rose – o jucărie Hi-Tech care este sincronizată cu e-bookurile erotice, are 10 moduri de vibrație. „Datorită jucăriei cuvintele devin mângâieri și lectura devine o plăcere”, cel puțin asta ne asigură producătorii. Pentru această jucărie va fi nevoie să scoți din buzunar în jur de patru mii de lei.

little

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente