În cea de-a doua ediție, La La Play ajunge în 4 cetăți din Moldova, România și Ucraina. Expediția va ajunge pe data de 19 august la Cetatea Tighina. Pe parcursul drumului de dor din acest an, tânăra echipă din 15 persoane, va realiza 12 inițiative culturale în 12 locații.

La La Play revine cu un concert de muzică clasică open air în edificiul legendar –  Cetate Tighina, construit în secolul XV. Pe scenă vor evolua 12 tineri muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului promovând prin artă încrederea și înțelegerea reciprocă.

Ediția 2018 La La Play va încununa prezența în 4 cetăți istorice din Moldova și România. Evenimentul se va începe la 17.00 și va dura până la 21.00. Pe lângă concert, organizatorii pregătesc  pentru vizitatori animatori, expoziții gastronomice, expoziții de meșteșuguri, plimbări pe cai.

Preț bilet: 60 lei pentru maturi și 30 lei pentru copii.

Expediția de Muzică Clasică „La La Play” va parcurge un #drumdedor în perioada 13 -25 august. Expediția La La Play #drumdedor, are drept scop de a reflecta prin artă 12 subiecte sociale într-un mod ce unește inimi.

Toate concertele din cadrul proiectului se vor desfășura în aer liber, în locuri unde în mare parte nu a răsunat încă niciodată muzică clasică pentru circa 5000 de spectatori din 3 țări.

 Partener general: Kaufland #kauflandsprijina
Parteneri Principali:
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării
Proiectul La La Play #drumdedor este implementat în cadrul programului de granturi pentru organizații de tineret.
Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare
Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău, prin programul #romania100
Gas Natural Fenosa
Parteneri: Uniunea Europeană, Programul „Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia” (SARD), Programul Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii, PNUD Moldova, Vasconi.
Parteneri media: Diez.md, Kiss FM, Unimedia, Radio Europa Liberă, Canal Regional
Imagine: KINOM
Proiect marca Moldovan National Youth Orchestra