(video) „Decât în piață, mai bine la primărie”. Declarațiile lui Ion Ceban cu privire la contestațiile depuse în judecată

11

Ion Ceban a susținut o conferință de presă cu privire la invalidarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase. Liderul fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a declarat că „decizia de ieri a instanței a fost incorectă și poartă un caracter politic profund. Colegii mei din departamentul juridic al partidului nu au solicitat excluderea și anularea rezultatelor sau invalidarea rezultatelor.”

În contestațiile prezentate de către PSRM s-au pus accentul pe încălcările înfăptuite de concurentul PPDA a articolului 52, al. 3 din Codul Electoral, ceea ce ține de prezența oamenilor străini în campanie și publicitate, iar a doua contestație ține de chemările în ziua alegerilor.

„Ceea ce s-a invocat ieri de către Andrei Năstase este un fals, ceea ce a scris pe Facebook. Așteptăm partea motivantă a hotărârii. Repet că decizia este ilegală”, a declarat Ion Ceban.

„Noi trăim în teatrul absurdului. Eu repet, eu nu am nevoie de Andrei Năstase în piață să strige toată ziua că eu i-am încurcat cu ceva. Eu am recunoscut aceste alegeri. I-am zis că sunt gata să susțin orice inițiativă. Nu am nevoie de surprize ca să să-mi vină să-mi spună „Ceban tu ai blocat””, a conchis Ion Ceban.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente