Naționala Moldovei de fotbal ratează victoria, după ce a condus Georgia cu 2-0 în prima repriză

89ed09576d4b00798c111a884a92e786
Foto: simpalsmedia.com

Naționala Moldovei de fotbal ratează victoria după ce în prima repriză a condus cu 2-0. Moldova a remizat cu 2-2 împotriva Georgiei pe teren propriu, situându-se pe ultimul loc în grupa D cu doar 2 puncte la activ.

Moldova a început meciul activ și a reușit să înscrie prima. În minutul 15, Igor Gânsari a deviat mingea în poartă după o lovitură liberă. În minutul 36 Dedov reușește să dubleze avantajul după un gol care a nemulțumit jucătorii Georgiei. Aceștia au susținut că jucătorul moldovean a pasat după ce mingea a ieșit înafara terenului.

Repriza a doua a început cu echipa oaspete mai activă în atac. Naționala Moldovei nu a reușit să țină piept acestor atacuri și în minutul 65, Merebashvili înscrie primul gol al Georgiei. După doar 5 minute aceștia reușesc să egaleze prin Kazaishvili. Acesta a fost și ultimul gol al partidei. Astfel Naționala Moldovei de fotbal ratează victoria pe terenul propriu.

Următoarele meciuri ale naționalei Moldovei din cadrul preliminariilor CM 2018 sunt preconizate pe 2 septembrie împotriva Serbiei și pe 5 septembrie împotriva echipei naționale a Țării Galilor.

Constantin Topală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente