Catalogul Best Hotels of Moldova, care include informații despre hotelurile din dreapta și stânga Nistrului, a fost lansat în timpul primului Forum al hotelierilor de pe ambele maluri, desfășurat la Chișinău. Iar echipa #diez a selectat cele mai bune hoteluri care se află în afara Chișinăului.

Mai multe detalii despre ghidul Best Hotels of Moldova vedeți aici.

Orhei

CHÄTEAU VARTELY*****

booking orhei

Chateau Vartely este o companie care îmbină tehnologiile de ultima generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor pentru producerea vinului de calitate la doar 45 km de Chișiâau. Poate găzdui până  la 40 de oaspeți. Vilele turistice sunt gata să găzduiască vizitatorii în 8 camere Standard, 4 apartamente VIP și 2 camere-mansardă.

Booking.com: 8,8/10, 30 recenzii, TripAdvisor: 4,5/5, 30 recenzii.

Ștefan-Vodă

PURCARI WINERY****

booking purcari

Complexul Purcari. Pe teritoriul complexului este construită  o fabrica modernă, echipată conform recentelor norme de producere a vinurilor. Se oferă  8 camere de lux, 2 restaurante cu capacitatea de 60 și 120 de personae, terase pentru 120, 250 și 300 persoane, echipate cu sistem microclimă. Se oferă și excursie la Chateau: vizitarea beciurilor istorice cu un ghid profesionist, familiarizarea cu procesul de producere, degustări de vinuri.

Booking.com: 8,8/10, 99 recenzii, TripAdvisor: 4,5/5, 34 recenzii.

Vadul lui Vodă

VATRA ELITA RESORT****

booking vatra

Complexul Turistic VATRA se situează într-un loc pitoresc și verde în zona de odihnă Vadul lui Vodă. Dispune de 30 de numere hoteliere care sunt dotate cu sisteme cu aer condiționat, frigidere, televizoare, internet, Wi-Fi. Dispune de 3 săli de ședințe și conferințe dotate cu echipament modern. Pentru activitatea sportivă se oferă o sală de fitness cu utilaj contemporan european, teren de fotbal, volei, tenis de câmp și de masa, sala de biliard, saună, hamam, jacuzzi.

Booking.com: încă nu are raiting, TripAdvisor: 3,5/5, 5 recenzii.

Soroca

CENTRAL HOTEL***

booking soroca

Central Hotel este localizat în inima orașului Soroca, aproape de instituțiile publice ale orașului, dar și accesibil pentru cei ce vor sa descopere cele mai importante atracții turistice și istorice din nordul țării, la 10 minute de faimoasa Cetatea Soroca, aproape de Muzeul de Istorie și Etnografie și Monumentul „Lumânarea Recunostinței”. Hotelul include 17 camere. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat modern, TV cablu, minibar, un set de baie necesar și uscator. Hotelul dispune de un restaurant, o sală de conferinte și zonă SPAcu saună finlandeză și baie turcească.

Booking.com: 8,4/10, 116 recenzii, TripAdvisor: 4/5, 20 recenzii.

Cahul

AZALIA HOTEL**

azalia

Hotelul este situat în centrul orașului Cahul. Are 39 camere, bar și pizzerie cu o bucătărie diversa.  Hotelul AZALIA vă oferă camere dotate cu încălzire autonomă, aer condiționat, telefon, TV prin cablu, acces gratuit la Internet Wi-Fi. Pe lângă serviciile hoteliere prestate, hotelul AZALIA dispune de o sală de conferințe, dotata cu acces la Internet Wi-Fi, cu posibilitatea organizarii pauzelor de cafea.

Agoda: 8,1/10, 4 recenzii, TripAdvisor: 3,5/5, 9 recenzii.

Comrat

ALTIN PALACE***

booking comrat

Complexul Altin Palace este situat în inima orașului. Hotelul oferă 11 camere dotate cu mobilier modern, aer condiționat, cablu TV, safeu, telefon, minibar și frigider. În orice baie veți găsi un set de toaletă, uscator de păr și prosoape mereu proaspete. Veții fi plăcut surprinși de bucătarii Altin Palace care prepară bucate naționale găgăuze, precum și clatite rusești. Business centrul are spațiu pentru 50 de persoane și o sală de conferințe.

TripAdvisor: 3,5/5, 8 recenzii.

Dubăsari

DNESTROVSKI SAD HOTEL COMPLEX***

booking dubasari

Hotelul Dnestrovskii Sad este situat în centrul or. Dubasari din Transnistria, vizavi de centrul de afaceri și aproape de centrul comercial, de plaja orasanească și de bazinul deschis. La dispozitia oaspetilor sunt 18 numere. Toate camerele au televizor, veceu, baie și balcon. Se permite folosirea sistemului semipensiune si pensiune. Restaurantul si cafeneaua cu terasă de vară cu havuz pune la dispoziția oaspeților bucătăria tradițională moldovenească cu un asortiment bogat de băuturi alcoolice.

Drochia

CONFORT HOTEL***

booking drochia

Hotelul Confort din orașul Drochia, situat în centrul orașului. Acest hotel dispune de 24 de camere, din ele: 8 apartamente, 7 odăi lux, 9 odăi semilux. Hotelul vă ofera Wi-Fi și parcare privată gratuită. Camerele Hotelului Confort sunt dotate cu TV și aer condiționat cu regim iarnă/vară. Baia privată include un set complet de accesorii necesare și uscător. Toate camerele sunt izolate fonic. Micul dejun este oferit în fiecare dimineață. De asemenea, la Hotelul Confort există o zonă pentru grătar. Oaspeții se pot relaxa in zona SPA, sauna sau jacuzzi.

Booking.com: încă nu are raiting, TripAdvisor: încă nu are raiting.

Edineț

VILLA FLORENTINA

booking edinet

Vila turistică Florentina se află în nordul Republicii Moldova, în Edinet. În hotel sunt 10 camere – 4 de tip lux și 6 camere standard. Toate camerele sunt dotate cu Wi-Fi și televiziune prin satelit. Micul dejun inclus. Toate camerele sunt dotate cu apă complimentar, cosmetică necesară de baie, aer condiționat, uscătoare de păr minibar. Este posibilitatea de a organiza conferințe, reuniuni de afaceri  în sala de conferințe cu capacitatea de 50 de locuri. Camerele sunt pentru nefumatori. La vila Florentina există și o zonă de fumat.

Booking.com: 7,1/10, 14 recenzii, TripAdvisor: 4/5, 2 recenzii.

Glodeni

SHARM HOTEL**

booking glodeni

Amplasat chiar în centrul orașului Glodeni, la doar 200 de metri de Piața din centrul orașului, hotelul Sharm dispune de: un restaurant ce ofera preparate moldovenești și europene, bar, terasă, parcare, frizerie și acces gratuit la Wi-Fi. Hotelul Sharm oferă camere mobilate individual, cu TV (satelit, televiziune locală) și minibar. Fiecare camera are baie cu cabină de duș și articole de toaletă gratuite. Micurile dejunuri, mese și băuturi sunt servite la restaurantul Hotelului Sharm care are și un colț de joaca pentru copii. Oaspeții se pot bucura de karaoke și de biliard la barul cu canapele din piele.

Booking.com: 6,9/10, 6 recenzii, TripAdvisor: 4/5, 1 recenzie.

Cricova

VILA FAMILY**

booking cricova

Vila Family este situată într-o zonă liniștită în or.Cricova. La 500 metri de la Complexul subteran Cricova, cunoscut pentru vinuri. VILA FAMILY oferă 6 camere luminoase, spațioase, bine amenajate. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat, uscător de par. Accesul WiFi pe întreaga proprietate și parcarea privată sunt gratuite.

Booking.com: încă nu are raiting, TripAdvisor: încă nu are raiting.

Camenca

KOLIZEI HOTEL***

booking camenca

Hotelul Colizei este situat în or. Camenca. Hotelul pune la dispoziția oaspeților numere confortabile de tip standard, lux și semilux. Numerele au aer condiționat și televiziune prin cablu. La hotel puteți beneficia de un restaurant unde se pregătesc bucate din bucătăria moldovenească, rusească, ucrainească și bulgarească.

Booking.com: 6,9/10, 6 recenzii, TripAdvisor: 5/5, 2 recenzii.

Tiraspol

RUSSIA HOTEL****

booking tiraspol

Complexul hotelier Rusia este o alegere convenabilă pentru o cazare în centrul de afaceri și cultural al orașului Tiraspol. Fondul de camere al hotelului constituie 60 de numere de categorii diferite, marea majoritate a numerelor dispun de balcon. Toate camerele sunt dotate cu mobilă modernă, condiționer, cu seifuri individuale, telefon și cu internet, cu televizoare moderne. Sala de conferințe cu capacitatea de 230 de persoane persoane.

Booking.com: 8,8/10, TripAdvisor: 4,5/5, 57 recenzii.

Tighina

STARYIE BENDERY HOTEL**

booking bender

Hotel „Stariye Benderi” este situat în centrul orașului, la 15 minute de Piața Eliberării și Catedrala „Schimbarea la Fața a Mântuitorului” din Bender Așezarea la niveluri diferite a camerelor asigură o izolație acustică superbă. Pentru confortul oaspeților funcționeaza încălzirea autonomă, există rezervor pentru asigurarea permanentă cu apă. În blocul cu patru etaje sunt prevăzute: barul, restaurantul specializat în bucătărie europeană, 10 camere confortabile: 4 camere single, 4 camere duble, 2 camere econom.

Booking.com: încă nu are raiting, TripAdvisor: 5/5, 4 recenzii.