(doc) Ce să recomandați celor care ne vizitează: Cele mai bune hoteluri din Moldova

RS-71 RadissonBLU Hotel Beogrande Chisinau

Catalogul Best Hotels of Moldova, care include informații despre hotelurile din dreapta și stânga Nistrului, a fost lansat în timpul primului Forum al hotelierilor de pe ambele maluri, desfășurat la Chișinău.

La eveniment au fost trasate rezultatele obținute timp de un an de două organizații de pe malul drept și stâng al Nistrului, care au stabilit un parteneriat de dezvoltare a industriei hoteliere. Cooperarea a fost realizată în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD.

Catalogul, care va fi distribuit în format tipărit și electronic, a fost elaborat de Asociația Națională a Hotelurilor și Restaurantelor din Republica Moldova și Agenția de Dezvoltare Regională din stânga Nistrului, care au stabilit un parteneriat de cooperare în anul 2016.

Publicația Best Hotels of Moldova va fi repartizată la expoziții specializate, la Ambasadele Republicii Moldova peste hotare, reprezentanțele diplomatice la Chișinău, agenții de turism, hoteluri, și alte locații.

„Este primul material informativ de acest gen, realizat pentru promovarea hotelurilor. Catalogul va fi de folos în special la expozițiile internaționale, unde este la mare căutare informația consolidată despre piața hotelieră, în special pentru stabilirea parteneriatelor”, afirmă Ecaterina Rusu, coordonatoare de proiecte la Asociația Națională a Hotelurilor și Restaurantelor din Republica Moldova.

Programul „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii” contribuie la consolidarea încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru prin implicarea autorităților locale, organizațiilor societății civile și reprezentanților comunității de afaceri în activități comune în domeniile de dezvoltare a afacerilor și îmbunătățirea infrastructurii comunităților. Programul are un buget total de 10 milioane de euro, furnizat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD.

Vedeți aici întreaga listă de hoteluri

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente