(foto, video) Raionul Hîncești a devenit mai atractiv pentru turiști. Descoperă și admiră-i ținutul

123
Foto: captură video

Raionul Hîncești va deveni un punct de atracție mai captivant pentru turiști, după ce a fost lansat a Clusterul de Turism Hîncești, care își propune să valorifice destinațiile turistice ale raionului Hîncești și să stimuleze cooperarea care va duce la dezvoltarea destinațiilor turistice în general și la dezvoltarea afacerilor din domeniu, în particular. De asemenea, clusterul va stimula colaborarea dintre instituțiile publice și mediul privat.

Unul dintre obiectivele Clusterului de Turism Hîncești este promovarea destinației turistice în rândul turiștilor din Republica Moldova și România. Activitățile derulate pentru realizarea acestui obiectiv au fost: dezvoltarea unui website de prezentare a raionului Hîncești ca destinație turistică, crearea unei hărți de buzunar, realizarea unui spot video de prezentare și desfășurarea unui infotrip.

Astăzi a fost lansat website-ul de prezentare a raionului, unde puteți afla mai multe despre Hâncești și îi puteți descoperi ținuturile. Site-ul dispune de o hartă în care sunt menționate principalele obiective turistice, parcurile și rezervațiile, drumul vinului, dar și unde îi poți cunoaște pe meșteșugarii locali.

2

Turiștii mai pot găsi informații utile despre hoteluri, restaurante și zone de agrement în raionul Hâncești.

1

Alt obiectiv important stabilit în cadrul clusterului este crearea structurii umbrelă „Produs de Hîncești”, inițiativă care vine să promoveze produsele, tradițiile și cultura populară a regiunii. Marca va uni cei mai reprezentativi producători din raionul Hîncești, dar și micii meseriaşi şi producători insuficient de puternici din punct de vedere economic pentru a se promova singuri.

Raionul Hâncești poate fi descoperit AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente