La 12 ani de la destrămare, timp în care şi-au aruncat şi săgeţi, dar şi vorbe dulci, membrii trupei O-Zone se reunesc pe 9 mai, la Bucureşti, cât și la Chișinău.

Cei trei băieţi, Dan Bălan (38 de ani), Radu Sîrbu (38 de ani) şi Arsenie Todiraş (33 de ani), se reunesc după o pauză de 12 ani, perioadă în care fiecare şi-a văzut de familii şi de carierele solo.

Concertul din 9 mai va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, unde veți putea asculta piese care i-au consacrat. Concertul este dedicat sărbătorii Zilei Europei, și participarea va fi gratis.

O-Zone 2017 … 9 May Chisinau & Bucharest @arsenium_official @radusirbuofficial

O postare distribuită de Dan Balan (@danbalan_official) pe

După ce s-au despărţit, cei trei băieţi au continuat să facă muzică, dar în stiluri diferite. „Fac proiecte în continuare, cariera mea se desfăşoară mai mult în Moscova, mai cânt şi la Barcelona, am mai avut şi nişte colaborări cu Smiley”, a spus Arsenie Todiraş, care s-a reinventat sub numele de scenă Arsenium.

Cât îl priveşte pe Radu Sîrbu, acesta şi-a deschis, în Bucureşti, împreună cu soţia lui, Ana, casa de producţie Rassada Music, unde compune pentru solişti de calibru. Radu are trei copii, Anastasia Dalia (12 ani), David Nicolas (1 an) şi Eva Maria Victoria (4 ani). Dan Bălan se împarte cu succes între Londra, SUA, Milano şi Moscova, acolo unde se aud cele mai noi piese ale sale.