Numai, numai ei – O-Zone se reunește după 12 ani. „Dragostea din tei” va răsuna din nou într-un concert LIVE

4324_zene_w800_h600
Foto: music.hu

La 12 ani de la destrămare, timp în care şi-au aruncat şi săgeţi, dar şi vorbe dulci, membrii trupei O-Zone se reunesc pe 9 mai, în Bucureşti. Vestea vine la puţin timp după ce Dan Bălan, Radu Sîrbu şi Arsenie Todiraş au declarat pentru Click! că le este dor să cânte din nou împreună.

Trupe şi artişti precum O-Zone, Morandi, Inna, Antonia, Alexandra Stan, Fly Project, Akcent şi Carla’s Dreams vor cânta în Piaţa Constituţiei la evenimentul organizat de Primăria Bucureşti, de Ziua Europei. Cei trei băieţi, Dan Bălan (38 de ani), Radu Sîrbu (38 de ani) şi Arsenie Todiraş (33 de ani), se reunesc după o pauză de 12 ani, perioadă în care fiecare şi-a văzut de familii şi de carierele solo.

„Este adevărat, pe 9 mai vom urca pe scenă împreună. Nu ştiu momentan ce o să fie mai departe cu formaţia, dacă o să continuăm să lucrăm toţi trei, nu ştiu! Vom cânta melodiile de la O-ZONE şi, cu siguranţă, nu o să lipsească piesa „Dragostea din tei”, a declarat, pentru Click!, Arsenie Todiraş.

Pe lângă acest hit, care i-a ajutat să vândă 12 milioane de albume şi să ocupe locul întâi în 27 de ţări, pe scenă vor mai răsuna melodii precum „Numai tu”, „Despre tine”, „De ce plâng chitarele” etc.

Reunirea trupei „O-Zone” la Bucureşti presupune un efort financiar deloc de neglijat, onorariul fiind, conform surselor noastre, cu patru zerouri, în euro. Oricum, în întreaga lor carieră, cei trei solişti de peste Prut au fost o fabrică de bani.

În 2013, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, Dan a făcut dezvăluiri de culise. Întrebat de moderator dacă a strâns mai mult de 10 milioane de euro, Dan Bălan a fost extrem de sincer: „Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Eu, ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât”.

După ce s-au despărţit, cei trei băieţi au continuat să facă muzică, dar în stiluri diferite. „Fac proiecte în continuare, cariera mea se desfăşoară mai mult în Moscova, mai cânt şi la Barcelona, am mai avut şi nişte colaborări cu Smiley”, a spus Arsenie Todiraş, care s-a reinventat sub numele de scenă Arsenium.

Cât îl priveşte pe Radu Sîrbu, acesta şi-a deschis, în Bucureşti, împreună cu soţia lui, Ana, casa de producţie Rassada Music, unde compune pentru solişti de calibru. Radu are trei copii, Anastasia Dalia (12 ani), David Nicolas (1 an) şi Eva Maria Victoria (4 ani). Dan Bălan se împarte cu succes între Londra, SUA, Milano şi Moscova, acolo unde se aud cele mai noi piese ale sale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente