A opta ediție a Balului de Caritate „Hospice Angelus” aduce la un loc oamenii ce doresc să se alăture cauzei organizației

Hospice-Angelus-Charity-Ball_2
Foto: hospice.md

Hospice Angelus organizează evenimentul devenit tradițional – „Balul anual de caritate”, la care participă personalități din mediul diplomatic, oameni de afaceri, artiști și toții oameni cu inimă mare, care nu sunt indiferenți de cauza Hospice.  

Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova” (denumirea scurtă Hospice Angelus) este principalul furnizor de servicii de îngrijire paliativă specializată, destinată copiilor și adulților care suferă de maladii incurabile, progresive și avansate, cu pronostic limitat de viață (sub 12 luni).

Viziunea „Hospice Angelus” este ca toţi pacienţii cu boli incurabile şi în stadiu avansat trebuie să beneficieze de servicii de îngrijire paliativă calitative, iar misiunea „Hospice Angelus” este îmbunătăţirea calităţii vieţii bolnavilor de cancer şi alte maladii incurabile, prin oferirea suportului medical, social şi psiho-emoţional.

Serviciile oferite de către Hospice Angelus sunt în totalitate gratuite, pe parcursul anului 2016 fiind deserviți aproximativ 2500 pacienți și pentru a-și îndeplini misiunea. Acestea se bazează pe activitățile de acumulare de fonduri, prin suportul companiilor și donatorilor individuali, care doresc să susțină activitățile fundației.

Unul din cele mai importante evenimente organizate cu acest scop, este Balul anual de caritate, la care participă personalități din mediul diplomatic, oameni de afaceri, artiști și toții oameni cu inimă mare, care nu sunt indiferenți de cauza Hospice.

În acest an Balul de Caritate a ajuns la cea de a 8-a ediție și are ca tematică, stilul anilor ’50-’60 „Twist and Rock’n’Roll”. Evenimentul va avea loc în data de 12 mai, cu începutul la ora 18:00, la unul din cele mai selecte hotele din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente