(foto, video) Comercianții din Piața Centrală au ieșit la protest după controalele poliției

4070211

Străzile Tighina și Ștefan cel Mare au fost blocate de vânzătorii de la Piața Centrală, care protestează în stradă după ce politia a luat la control comercianții în această dimineață și le-a confiscat marfa, scrie protv.md.

11:30 Update Bulevardul Ștefan cel Mare a fost deblocat, comercianții din piața centrală a Chișinăului retrăgându-se pentru a permite transportului să circule.

S-a format o coadă imensă de mașini și troleibuze pe bulevardul Ștefan cel Mare. La fața locului a venit și adjunctul Poliției Capitalei, Silviu Mușuc care a încercat să le dea voie autobuzelor să treacă, însă mulțimea a fost împotriva.

Potrivit unui procuror, au fost închise câteva gherete pentru că există suspiciuni ca marfa ar fi fost adusa prin contrabanda. Vânzătorii susțin că poliția a început să le confiște marfa și să le închidă gheretele. Unii comercianți văzând că oamenii legii au început verificările, și-au închis singuri gheretele și au ieșit în stradă să protesteze. Oamenii scandează „Să iasă președintele!” și „Vrem să lucram”.

4070201

4070211

4070221

4070241

4070261

4070381

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente