Jurnalistul Gheorghe Gonța a migrat la postul de televiziune TVC 21. Vezi ce funcție va ocupa

gonta

Jurnalistul Gheorghe Gonța care modera emisiunea Puterea a patra, de la postul de televizine N4, a anunțat astăzi, pe pagina sa de facebook că și-a început activitatea la postul de televiziune TVC21. Potrivit jurnalistului va lucra în calitate de reporter, redactor-șef, vicedirector și moderator al unui talk-show politic.

„De azi sunt la postul de televiziune TVC 21. Sunt reporter, redactor-șef, vicedirector și pentru început moderator al talk-show-ului politic #Important, din zilele de joi”, scrie Gonța pe Facebook.

Jurnalistul și-a motivat alegerea prin faptul că postul de televiziune este independent și nu are nici o afiliere politică. „Intuiam eu că-s capabil de câte ceva, dar la cât de multe oferte am avut, am început să cred că-s prea tare. Da m-am calmat. Însă majoritatea propunerilor de media au tangențe cu unii sau alți politicieni sau proiecte de ale lor. Le sunt profund recunoscător și le mulțumesc mult, dar vreau libertate totală! Iar aici, la TVC 21, voi avea această independență!”, a specificat acesta.

De asemenea, a menționat că libertatea înseamnă răspundere, și că el nu se teme de ea.

Potrivit unei investigații a Ziarului de Gardă, postul de televiziune TVC 21 are doi beneficiari, pe Vadim Denisov şi Irina Konoval.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente