(video) Lupu despre Plahotniuc: „Eu aş dormi liniştit, dacă acest om ar fi premier”

42344

Vladimir Plahotniuc va mai încerca să devină premier, însă nu va candida pentru funcţia de şef al statului. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele PDM, Marian Lupu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”.

Potrivit lui Lupu, Plahotniuc ar putea să mai încerce să acceadă la şefia Guvernului dacă s-ar ivi o oportunitate, însă în acest scop nu va fi demis special Guvernul Filip. „Este un om cu o forţă de muncă nemaipomenită, un manager deosebit, care lucrează 28 de ore din 24. Dacă ar fi nevoie, el ar convoca şedinţa Guvernului şi de trei-patru ori pe zi. Eu aş dormi liniştit, dacă acest om ar fi premier”, a spus Lupu, transmite IPN.

Liderul PDM a infirmat că Plahotniuc ar conduce din umbră Republica Moldova. „Este un mit creat de aceleaşi persoane care au diabolizat pe parcursul mai multor ani imaginea lui Plahotniuc. Dacă Plahotniuc s-ar afla la cârma Guvernului, toate aceste mituri ar fi spulberate în patru luni”.

Marian Lupu a respins şi acuzaţiile că decizia Curţii Constituţionale din 4 martie privind modalitatea de alegere a şefului statului ar fi fost dictată de PDM. „Pentru PDM ar fi fost mai favorabil ca şeful statului să fie ales în Parlament. Am fi negociat, am fi găsit numărul necesar de voturi”, a argumentat liderul democrat.

 

„Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța. Invitat – Marian LupuMarian Lupu: Vlad Plahotniuc ar putea încerca din nou să devină prim-ministru Live aici: https://www.privesc.eu/arhiva/66000

Posted by Privesc.Eu on Thursday, March 10, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente