(video) Topul revistei Rolling Stone. Cele mai proaste filme al anului 2016

collagegh

Lungmetrajul „Brigada sinucigașilor/ Suicide Squad”, regizat de David Ayer, a fost desemnat de revista Rolling Stone drept cel mai prost film al anului, într-un top care cuprinde zece pelicule, între care se numără „Aliatul/ Allied”, cu Brad Pitt, și ”Inferno”, cu Tom Hanks, scrie News.ro.

#1. „Brigada sinucigaşilor” – filmul SF, inspirat din universul benzilor desenate DC Comics, este văzut de criticii americani drept „o monotonie chinuită nereuşită”. În rolurile principale au jucat actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck şi Scott Eastwood.

 

#2. „Începutul/ Warcraft” – filmul prezintă oameni şi orci care se luptă pentru demonarea lumii. „Este mort”, spun jurnaliştii. Regizorulfilmului este Duncan Jones, fiul cântăreţului David Bowie.

 

#3. „Collateral Beauty: A doua şansă” de David Frankel, se găseşte pe locul al treilea, deşi se bucură de o distribuţie din care fac parte nume importante ale cinematografiei: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley şi Edward Norton.

 

#4. „Aliatul/ Allied” regizat de Robert Zemeckis, cu Marion Cotillard şi Brad Pitt în rolurile principale, a fost inclus în topul celor mai nereuşite filme ale anului, pe locul al patrulea. „Lipsa chimiei dintre cei doi protagonişti a ucis multe filme – şi această romanţă din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (…) Scenele de amor dintre ei sunt la fel de sexy precum o şosetă udă”.

 

#5. „Inferno” thriller regizat de Ron Howard, cu Tom Hanks, Felicity Jones şi Ana Ularu în distribuţie, deloc inspirat, în viziunea americanilor.

 

#6. „Ziua Independenţei: Renaşterea/ Independence Day: Resurgence” regizat de Roland Emmerich, a fost ales drept unul dintre ceel mai proaste pelicule ale anului din cauza efectelor plictisitoare.

 

#7. „Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through the Looking Glass” de James Bobin, o ecranizare cu un buget de 170 de milioane de dolari, la care au lucrat zeci de mii de tehnicieni, clasată pe locul al şaptelea, nu se apropie de predecesorul film din serie, realizatd e Tim Burton.

 

#8. „American Pastoral” primul film regizat de actorul britanic Ewan McGregor.

 

#9. „Seria Divergent: Allegiant/ The Divergent Series: Allegiant” regizat de Robert Schwentke

 

#10. „Super party la birou/ Office Christmas Party” de Will Speck şi Josh Gordon ocupă ultimul loc în topul întocmit de revista Rolling Stone.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente