(foto) Kate Middleton a strălucit la o recepție purtând tiara Prințesei Diana

kate-middleton-a-purtat-tiara-printesei-diana-cat-de-frumoasa-este-ducesa-in-ultimele-imagini_4_size2

Ducesa de Cambridge a făcut senzație în cadrul unui eveniment regal recent purtând o tiară din colecția reginei, care i-a aparținut prințesei Diana cât timp aceasta a locuit la Palatul Buckingham, informează Agerpres.

La recepția diplomatică anuală organizată de Casa Regală britanică, ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie roșie purtând semnătura creatoarei de modă Jenny Packham, însă un alt detaliu din ținuta sa a atras privirile tuturor. Kate a purtat tiara ”Lover’s Knot”, decorată cu diamante și perle, bijuterie ce a reprezentat cadoul de nuntă oferit de Regină, în 1981, la căsătoria Dianei cu prințul Charles.

kate-middleton-a-purtat-tiara-printesei-diana-cat-de-frumoasa-este-ducesa-in-ultimele-imagini

Tiara a fost realizată în 1914, la dorința reginei de la acea vreme, și a fost încrustată cu perle și diamante din vistieria Familiei Regale.

Diana, supranumită „Prințesa inimilor”, apare purtând această bijuterie în multe dintre fotografiile realizate la evenimentele oficiale la care aceasta a participat în calitate de soție a lui Charles. După divorțul de acesta, mama lui William și a lui Harry a fost nevoită să restituie tiara, care a rămas la Palatul Buckingham.

Recepția diplomatică din acest an nu a fost prima ocazie oficială la care Kate, în vârstă de 34 de ani, și-a accesorizat ținuta cu faimoasa bijuterie. Cea care a reușit să se impună și să iasă din umbra regretatei ”Lady Di” a purtat tiara și la evenimentul similar, din urmă cu un an.

În plus, Kate poartă zi de zi inelul de logodnă al prințesei Diana, o bijuterie cu încărcătură emoțională deosebită pentru soțul ei, prințul William, care a fost foarte apropiat de mama sa, decedată în 1997, la Paris. Inelul încrustat cu un safir mare și diamante valorează peste 1 milion de lire.

kate-middleton-a-purtat-tiara-printesei-diana-cat-de-frumoasa-este-ducesa-in-ultimele-imagini_1

Alături de William și Kate, duce și ducesă de Cambridge, la recepția din acest an de la Palatul Buckingham, la care au participat circa o mie de invitați, au fost prezenți regina Elisabeta a II-a și soțul său, prințul Philip, dar și Charles și Camilla, duce și ducesă de Cornwall, cei șase realizând împreună o fotografie istorică. Marele absent a fost prințul Harry.

Kate și William au împreună doi copii, George și Charlotte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente