Vă amintiţi de calendarul incitant cu pompieri semi-nud, viral pe internet, realizat de fotograful de modă Fred Goudon? Ei bine, artistul revine cu un calendar şi mai senzual, în care mai mulţi fermieri francezi au acceptat să pozeze semi-nud, transmite boredpanda.com.

Cum adică fermieri semi-nud? Să lucrezi la fermă fără nicio haină pe tine nu este, probabil, cea mai bună idee din perspectiva sănătăţii şi siguranţei agricultorului, dar aceşti bărbaţi sunt mai degrabă preocupaţi să-şi dezvăluie trupurile în faţa aparatului de fotografiat, decât să lucreze pământul.

Să fie aceşti bărbaţi fermieri de rând, cu adevărat? Fotograful Fred Goudon ne asigură de autenticitatea faptelor: Da, sunt agricultori, nu fotomodele. Din Champagne şi Picardia, până în Normandie şi Provence, Goudon a călătorit în toată Franţa în căutare de fermieri dispuşi să pozeze pentru ultimul său proiect. Agricultorii semi-nud îşi prezintă în fotografii şi rodul muncii lor de la fermă: purceii de lapte şi vitele sănătoase.

 

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-4

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-2

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-8

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-3

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-5

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-7