Black Friday în magazinele „Enter”! Economisiți până la 70% în perioada 25-30 noiembrie

black1

Mult așteptatul eveniment „Black Friday” ajunge și în magazinele din Moldova. Cele cele mai calitative produse vor avea prețuri apetisante de „Black Friday” în toate magazinele „Enter”.

În perioada 25-30 noiembrie veți beneficia de cele mai mici prețuri propuse de „Enter”. Veți economisi până la 70%! Noile prețuri vor fi avantajoase pentru orice buzunar, astfel că nu veți rezista tentației de a procura produse din magazinele „Enter”.

Clienții vor economisi până la 30% la gadget-uri și calculatoare, 40% la procurarea televizoarelor sau monitoarelor și până la 50% – la telefoane și tablete. Cei care vor cumpăra accesorii în magazinele „Enter” vor economisi până la 70%.

Enter a pregătit oferte fierbinți pentru perioada „Black Friday” la majoritatea produselor. Câte produse sunteți gata să procurați în magazinele „Enter”? Noi venim cu prețuri mici la majoritatea produselor.

#1. Clienții care își doresc un telefon stilat și la un preț accesibil, trebuie să încerce telefonul Xiaomi Redmi 4 Gold 16Gb Dual. Gadgetul îl veți putea procura, de Black Friday, la prețul de 3999 de lei, adică veți economisi 1000 de lei. Noul model de telefon este accesibil exclusiv în magazinele „Enter”.

black2

#2. Se apropie sezonul rece și sărbătorile de iarnă, atunci când vreți să vizionați filme și să beți cacao alături de persoanele dragi. Pentru a putea să vă bucurați de magia cinematografiei acasă, cumpărați un SMART TV cu Wi-Fi de la renumita companie LG de 55″(inch).

Prețul televizorului în perioada „Black Friday” este unul ademenitor – 16699 de lei, cu 2000 de lei mai puțin decât prețul inițial.

black3

#3. Prețurile la imprimante sunt cu adevărat unice. La procurarea unei imprimante CANON veți economisi 35%. Unul din modelele cele mai populare de imprimante este G1400 CANON, care în perioada Black Friday, o veți putea procura la prețul de 2899 de lei în toate magazinele „Enter” din toată țara, cu 1500 de lei mai puțin.

black4

#4. Căștile pentru telefon, tabletă sau laptop – S2IKFY-323 INKD 2.0 SkullCandy le veți găsi la prețuri care vă vor bucura ochii. Veți economisi 40% din prețul inițial.

black5

Cu banii economisiți puteți să mergeți împreună cu persoanele dragi în parcurile de distracții sau să patinați, să cumpărați cadouri sau să călătoriți. Noile prețuri de la „Enter” sunt o adevărată găselniță pentru cei care vor să economisească bani și să procure produse calitative.

În perioda „Black Friday”, magazinele „Enter” vor oferi prețuri mici și la produsele dedicate gamerilor înrăiți și profesioniști.

Setul „Razer Cynosa” va putea fi procurat împreună cu tastatura și mouse-ul la un preț extrem de atrăgător. Veți economisi 30% din prețul inițial. Este un set perfect pentru gamerii profesioniști.

De asemenea, calculatorul Gaming PC i5-6400 Z170 16GB 2TB 120GB  GTX960-DC2-2GD5 NO-ODD 650W 5377 îl veți găsi în toate magazinele „Enter” la un preț mult mai mic. Cu 3200 de lei mai ieftin.

Monitorul de 24.0″(inch) VG248QE de la compania Asus va fi valabil, în această perioadă, la un preț mult mai mic. Clienții vor economisi 1100 lei.

Nu ratați toate aceste oferte în perioada 25-30 noiembrie – Black Friday în magazinele „Enter”. Toate produsele din magazinele „Enter” pot fi procurate în credit, atât de către persoanele fizice, cât și de cele juridice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente