Andrei Năstase: Rezultatele alegerilor fraudate vor fi contestate prin toate mijloacele legale

foto-andrei

Liderul PPDA, Andrei Năstase, se arată nemulțumit de rezultatele alegerilor prezidențiale pe care le consideră a fi fraudate și anunță că le va contesta prin toate mijloacele legale.

„Cea mai perfidă, murdară și mincinoasă campanie electorală din istoria țării s-a încheiat. Minciuna, calomnia, ofensa difuzate de zece posturi de televiziune şi tot atâtea de radio, site-uri și publicații oligarhice au distorsionat esența democratică a acestor alegeri.

Sute de milioane de lei provenite din surse ilegale, inclusiv din miliardele furate, resursele administrative și cele ale mafiei au funcționat în favoarea așa-zisului candidat al opoziției geopolitice, în realitate o slugă docilă a oligarhului Plahotniuc”, a menționat Andrei Năstase într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Năstase a ținut să le mulțumească tuturor cetățenilor și în special celor din diasporă care s-au mobilizat și au parcurs mii de kilometri prin ploaie și vânt pentru a vota. Liderul PPDA anunță că, va face tot posibilul pentru a declanșa alegerile parlamentare anticipate în vederea schimbării fundamentale a actualei clase politice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente