Departe de casă, dar solidari! Studenții basarabeni organizează un protest la Timișoara

pano_20161114_151405
Foto: Dinu Bubulici

Studenții basarabeni care își fac studiile la Timișoara organizează în această seară un protest în legătură cu fraudarea alegerilor din Moldova. Tinerii se adună începând cu ora 18.00 în Piața Operei și se vor îndrepta spre Consulatul Onorific al Republicii Moldova la Timișoara.

„Dragi basarabeni și nu doar, vă chemăm astăzi, 14 noiembrie 2016, să ne organizăm într-un protest pașnic și să ne arătăm nemulțumirea și indignarea față de modul în care s-au petrecut alegerile prezidențiale din 13 noiembrie. Să protestăm pentru toți cei care au vrut să voteze, dar nu au putut, pentru cei care au fost siliți să voteze într-un anume fel, împotriva la toate fraudele care au avut loc la aceste alegeri.

Cerem demisia conducerii Comisiei Electorale Centrale care se face responsabilă de încălcarea unuia dintre drepturile fundamentale ale oricărui cetățean, DREPTUL LA VOT.

Cerem demisia ministrului de Externe, care este complicele unor alegeri fraudate!

Haideți să ne mobilizăm și să demonstrăm că suntem o forță!

Protestul va începe de la Căminul C16, strada Aleea FC Ripensia, mergem spre Piața Operei și de acolo mergem spre Consulatul Onorific al Republicii Moldova în Timișoara!”, se menționează în mesajul evenimentului creat pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente