(foto) Poliția a închis peste 150 de localuri de jocuri de noroc

sigiliu

Peste 150 de săli de jocuri de noroc au fost sigilate în această noapte de către poliţişti după ce Camera de Licenţiere a suspenda licenţele pentru 65 de agenţi economici cu afaceri în domeniul jocurilor de noroc.

La aceste măsuri au fost antrenați peste 200 de polițiști.

De menționat că, patronii celor mai multe localuri de jocuri de noroc nu s-au conformat deciziei de suspendare a activității și a fost nevoie de intervenția poliției, care a sigilat intrările în sălile cu aparate de joc.

sigiliu-1

sigiliu-3

Amintim că, ieri, cinci angajati ai Camerei de Licențiere, printre care și directorul adjunct au fost reținuți într-un dosar privind depășirea atribuțiilor de serviciu.

Potrivit CNA, aceștia ar fi manipulat sistemul electronic e-Licentiere, prin introducerea informațiilor eronate. Patronii de cazinouri sau săli de jocuri de noroc prezentau pachete incomplete de acte pentru obținerea sau prelungirea licențelor, în sistemul electronic însă totul era corect. Timp de 10 luni, bugetul de stat a fost prejudiciat cu 15 milioane de lei. După perchezițiile CNA, Ministerul Economiei a suspendat din funcție conducerea Camerei de Licențiere, până la finalizarea anchetei. Tot până atunci, este stopat procesul de eliberare a licențelor în domeniul jocului de noroc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente