Producătorii autohtoni își expun produsele la Paris în cadrul unei expoziții alimentare

sial-2
Foto: miepo.md

Companii și asociații de producători autohtone, cum ar fi Franzeluța, Orhei – Vit, Visapina Impex, Apifera, Apinatur, Casa Albinei, FreshTime, Vladovlad și altele își expun produsele vizitatorilor și potențialilor parteneri în cadrul celei mai mari expoziții alimentare, SIAL 2016, care se desfășoară la Paris, în perioada 16-20 octombrie curent.

Standul Republicii Moldova conține o gamă variată de produse alimentare: mere proaspete de calitate superioară, fructe uscate, nuci, miere de albine, conserve de legume, gemuri și sucuri de fructe, produse de panificație și patiserie, iar vizitatorii standului nostru manifestă interes sporit față de produsele moldovenești, fiind impresionați de gustul și calitatea lor.

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) a acordat suport companiilor și asociațiilor de producători din Republica Moldova la această expoziție și a elaborat și finanțat standul de țară, a asigurat transportarea mostrelor la destinație, iar doi experți sectoriali acordă asistență în cadrul expoziției.

SIAL 2016 este una din cele mai importante expoziții alimentare destinată vânzătorilor cu amănuntul și profesioniștilor din alimentația publică. La evenimentul din acest an participă circa 7.000 de companii din 100 de țări. Prezența la expoziția alimentară SIAL 2016 oferă posibilitatea companiilor și asociațiilor de producători să identifice noi piețe de desfacere, să facă un schimb de opinii cu specialiștii din domeniul alimentar și să cunoască cele mai noi tendințe și inovații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente