Recomandările polițiștilor cu privire la evenimentele desfășurate de Hramul Orașului

47355
Foto: IPN

Cu ocazia evenimentelor organizate de Ziua orașului Chișinău, angajații Inspectoratului Național de Patrulare al IGP vor asigura ordinea publică și securitatea rutieră în Capitală, în legătură cu desfăşurarea manifestațiilor dedicate sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău“.

Pe durata desfășurării evenimentului, în Capitală şi în suburbii vor fi intensificate itinerariile de patrulare. Circulaţia transportului va fi sistată pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, pe segmentul dintre străzile Ismail și Maria Cibotari, începând cu ziua de 13 octombrie, ora 22.00 până la data de 15 octombrie, ora 06.00. Vezi pe #diez cum va circula transportul public.

În vederea neadmiterii creării ambuteiajelor şi periclitării circulaţiei rutiere, ofițerii de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor.

Totodată, persoanele care vor avea un comportament violent sau se vor afla în stare de ebrietate avansată vor fi evacuate din zona de desfăşurare a manifestațiilor.

De asemenea, va fi interzis accesul la eveniment al persoanelor care deţin obiecte ce pun în pericol securitatea oamenilor.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii care vor veni în Piaţa Marii Adunări Naţionale să evite circulaţia rutieră în regiunea centrului Capitalei, de asemenea, să aibă grijă de bunurile personale, iar în caz de necesitate să solicite ajutorul celui mai apropriat polițist.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente