2000 MB sau 100 de minute naționale la doar 40 lei/ lună și Samsung J1 mini pentru 39 de lei/ lunar – cu abonamentele Smart

1200×800-ro

Noile abonamente Smart de la Unite îți oferă maximum de libertate pentru a te bucura de ceea ce îți place cu adevărat. Acum poți utiliza banii pe care îi primești în cont după propriile necesități, doar pentru serviciile mobile de care ai nevoie la tarife foarte avantajoase – Internet la doar 5 bani/MB, apeluri și SMS naționale la doar 1 leu. Tu decizi cât intenționezi să cheltui lunar și pentru care servicii – Internet, Minute sau SMS.

Profită de oferta unică pe piață, de la Unite și bucură-te la maxim de flexibilitate. Alege abonamentul potrivit pentru tine nu după conținutul său, ci după cât intenționezi să cheltui. La doar 50 de lei lunar, cu abonamentul Smart S ai 100 de lei în cont pe care îi poți utiliza pentru 2000 MB sau pentru 100 de minute naționale.

În plus, primești garantat 20% reducere pe viața la orice abonament, dacă deja ai un serviciu de la Moldtelecom.

Toate abonamentele Smart includ convorbiri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom, iar la conectare te poți bucura și de un smartphone performant la cel mai avantajos preț, Samsung J1 la doar 39 de lei pe lună.

Unite are 96% acoperire teritorială și este operatorul care îți oferă cele mai mici tarife internaționale spre fix în Europa – de la 1,44 lei cu TVA.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente