Cu abonamentele Connect de la Unite ai 50% mai mult trafic inclus

facenook-date

Unite este cea mai generoasă rețea de telefonie mobilă din țară și de aceea continuă să îți ofere cele mai avantajoase pachete. Conectează-te la noile abonamente Connect, mai generoase ca oricând, și ai cu 50% mai mult trafic internet mobil inclus, plus trafic nelimitat în aria de acoperire Unite 4G+. Acum primești nelimitat în 4G+ până pe 31 decembrie curent! Astfel, te bucuri de posibilități nelimitate pentru tot ceea ce iubești să faci pe internet.

Imaginează-ți… descarci, faci streaming, stai pe rețelele de socializare, vizionezi filme online și clipuri video, asculți muzică și toate acestea fără limită de trafic, la viteza de până la 175 Mbps.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată prin formarea numărului *500*7#.

Profită de această ofertă generoasă, conectează-te acum la Connect, alege abonamentul care îți corespunde cel mai bine și beneficiază de 50% mai mult trafic inclus și modem cadou. Pentru a te bucura de internet mobil atât la laptop cât și la tabletă, la alegerea unui abonament primești la conectare 2 cartele SIM. În plus, ai trafic internet mobil nelimitat în aria de acoperire Unite 4G+ până la 31 decembrie 2016.

Pentru că ținem la clienții noștri, am creat și un program de loialitate unic care se aplică după 3 luni în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic internet mobil gratuit până la 16 GB lunar, în funcție de abonamentul ales. Și dacă ai conectat cel puțin un serviciu Moldtelecom – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil,  internet fix, internet fix şi televiziune digitală, primești 20 % reducere pe viață la toate abonamentele Unite.

image001La sfârșitul anului 2015, Unite a lansat reţeaua LTE 4G+ în Chişinău şi Bălţi, oferind acces la internet mobil,  la viteză de până la 175 Mbps. Până în prezent, Unite a reușit să extindă aria de acoperire a reţelei sale 4G+ încă în 10 localități din Moldova: Cahul, Edineț, Comrat, Hâncești, Ialoveni, Rezina, Soroca, Ungheni, Vulcănești și Ceadâr Lunga.

Detalii 1181 sau www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente