Entuziaștii din domeniul IT sunt invitați să participe la Esemplasy Code Camp

14370185_530297733831298_5263863235910951440_n
Foto: Dreamups Innovation Campus / Facebook

Esempla Systems organizează pe data de 24 septembrie evenimentul Esemplasy Code Camp. Evenimentul este dedicat tinerilor interesați de domeniul IT și companiilor din diferite sectoare care vor să găsească noi oportunități de utilizare a tehnologiilor informaționale pentru optimizarea și dezvoltarea afacerilor.

Esemplasy Code Camp se va desfășura în incinta Dreamups Innovation Campus (str. Uzinelor, 1). La eveniment sunt așteptate persoanele curioase, dornice să descopere noi oportunități de dezvoltare profesională, au idei de proiecte și vor să găsească o echipă entuziastă pentru implementare.

În program:

#1. Lansarea unei platforme interactive pentru dezvoltarea proiectelor
#2. Prezentări interactive de proiecte „eApostila”, „eLeu”, „eCase”, „eTickets”
#3. Studiu de caz cu tema „De la idee, la implementare” – „Active City”
#4. Concurs de proiecte „Am o idee!”

 

code-camp_program_exact_final_1

 

Speakeri :

  • Emil Urechean, System Architect, Team Leader
  • Vitalie Birca, Software engineer, Team Leader
  • Victor Tudor, Software engineer
  • Victor Jaloba, Software engineer
  • Nichifor Tcaci, Software engineer
  • Igor Leahu, Software engineer
  • Ion Socolicov, Software engineer

Puteți participa gratuit  în cadrul Esemplasy Code Camp. Este nevoie doar să accesați pagina web a evenimentului și să vă înregistrați. Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Evenimentul este organizat de Esempla Systems în colaborare cu Tekwill, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Esemplasy Code Camp are scopul de a dezvolta comunitatea IT, dar și de a oferi o platformă de comunicare pentru specialiștii IT și reprezentanții mediului de afaceri, platformă ce ar stimula generarea ideilor și ar contribui la facilitarea accesului agenților economici la tehnologii.

Anual vor avea loc trei conferințe care vor include prezentări tematice, dar și grupuri de lucru cu implicarea profesioniștilor din domeniu. Pentru a impulsiona interesul și o dezvoltare continuă, în cadrul evenimentelor vor fi lansate concursuri, solicitări de oferte și alte provocări pentru participanți.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente