Ai timp liber și vrei să îl petreci util? Ești energic, adori provocările și vrei să aduni experiență în domeniul organizării de evenimente? Fii voluntar responsabil și lărgește-ți orizonturile! Acum ai oportunitatea să faci voluntariat în cadrul mult așteptatei deschideri a Castelului Mimi care va avea loc în luna septembrie.

Completează formularul de pe acest LINK, iar echipa celor de la Mimi te vom contacta pentru a face echipă împreună cu tine!

Condiții obligatorii:

# Timp disponibil
#  Vârsta minimă – 18 ani
# Condiție fizică bună
# Disponibilitate de a face muncă fizică
# Disponibilitate de a rămâne peste noapte
# Energie și creativitate – noi mereu apreciem ideile bune!

Primul castel din Moldova – fondat în 1893 de ultimul guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi – îşi redeschide porţile după mai bine de un secol! Castelul va fi inaugurat pe 17 septembrie 2016, după cele mai ample lucrărie de restaurare din istoria modernă a Republicii Moldova. Vino la Bulboaca, Anenii-Noi să vezi o adevărată bijuterie arhitecturală, inclusă în top 15 capodopere arhitecturale din lumea vinului.

Pe 17 septembrie, la Castel Mimi, te aşteaptă un concert live cu legendara formaţie «МАШИНА ВРЕМЕНИ». De asemenea, pe scena Castel Mimi vor urca Alternosfera, Vali Boghean, Moldovan National Youth Orchestra, Brio Sonores, Aura, Vitalie Dani. Mai multe detalii despre eveniment citește aici.