Cele mai pline de prieteni evenimente la care să mergeți sâmbătă, 6 august

BUT1YNWNRX

#1. GUSTAR MUSIC FESTIVAL

Pe 6 și 7 august ai oportunitatea unică de a savura cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei la a șasea ediție a Festivalul Internaţional GUSTAR. În acest an festivalul va fi organizat într-un loc nou, verde, în lunca râului Răut, în s. Furceni, Parcul Național Orhei. Spațiul destinat amplasării corturilor va fi amenajat pe o peninsulă separată, supranumită și Peninsula Vacanței, această izolare oferind confortul oaspeților care vor alege să se odihnească în natură după o zi plină de activități distractive. Tot ce trebuie să știi despre ediția de anul acesta afli într-un articol anterior pe #diez.

 

#2. Chișinău Homebrew Fest (1st Edition)

Sunstone Alehouse, Lakehouse Brewing și Alexei Ermoliuk vă invită la primul festival al berilor de casă autohtone care va avea loc la 6 august, în restaurantul Bier Platz, începând cu ora 14:00. În cadrul festivalului, participanții vor putea gusta toate berile celor 3 companii autohtone producătoare de bere artizanală, să deguste cea mai bună mâncare de la Bier Platz și să afle cât mai multe detalii despre producerea berilor. Intrarea – 150 de lei. Mai multe detalii – vedeți aici.

 

#3. Concert la Castelul Mimi – Concert de închidere

Festivalul de Muzică Clasică Moldo Crescendo vă invită a concertul de închidere a festivalului, sâmbătă, 6 august, Castelul Mimi din satul Bulboaca, începând cu orele 17:00. În cadrul evenimentului, va fi organizată o expoziție de pictură cu tineri artiști din Moldova și o licitație caritabilă. O parte din bani se vor duce către tinerii artiști, iar o parte se vor duce pentru ajutarea fotografului Igor Schimbător, care a fost diagnosticat cu cancer, iar acum se află la tratament în Italia. La ora 19:00 va începe concertul la castel. În program lucrări de Bach, Enescu, Mendelssohn ș.a. Vedeți aici detalii.

 

#4. Film la Patria: Demonul de neon

Jesse este un tânăr și foarte frumos model care ajunge în L.A. unde este recrutată de un fashion mogul ca fiind muza sa personală. În scurt timp, calitățile respective o fac ținta colegelor de breaslă. Pe patria.md vezi orarul filmului.

 

#5. Film la Patria: Ice Age: Collision Course

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare. Vezi pe patria.md orarul filmului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente