Poliția s-a autosesizat după dezvăluirile făcute despre neregulile din clubul Cocos Prive

51dfb79f4eeae
Foto: allfun.md

După publicarea articolului în care internauții s-au plâns de neregulile ce au loc în cel mai fițos club din Capitală, Inspectoratul de Poliţie a sectorului Buiucani s-a autosesizat şi urmează să examineze informaţiile în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Poliția Capitalei susține că va elucida acuzaţiile grave şi circumstanțele cu presupus ilegale admise de către administraţie clubului de noaptea. Totodată, va fi sesizată şi Procuratura sectorului Buiucani în vederea autorizării acţiunilor ce se impun, pentru a constata cu certitudine toate circumstanţele şi versiunile apărute în presă şi pe reţelele de socializare.

Reamintim că recent, pe Facebook a fost creată o pagină, NO COCOS PRIVE, pe care au fost făcute mai multe dezvăluiri despre neregulile ce se petrec în clubul Cocos Privé din Capitală precum vânzarea drogurilor sau a băuturilor contrafăcute.

„1. Vânzarea drogurilor în club. Știm cu toții ca in Cocos poti procura practic orice drog. Asta se face aproape transparent, iar forțele de ordine se fac că plouă și se uită de la distanță cum tinerii devin narcomani.

2. Vânzarea băuturilor alcoolice contrafăcute. Nu v-ați gândit niciodată de ce oare chiar dacă consumați foarte puțin în Cocos, spre dimineață aveți o mahmureală insuportabilă. Răspunsul este simplu, băutura la Cocos este contrafăcută. Cunoaștem în detaliu de unde o procură și cum o duc tipii cu contabilitatea și promitem că la momentul respectiv vom veni și cu probe.

3. Comportamentul criminal al pazei din cocos. Sunt sigur ca mulți din cei care ne citesc, au avut parte de conflicte cu paza de la cocos, care a acționat total inadecvat și neprofesionist, iar în unele cazuri chiar criminal. Pe de altă parte, sunt sigur că ați văzut și multe situații cand apărea un conflict între oaspeții clubului iar paza se făcea că ploua.

4. Hărțuirea sexuală din partea proprietarului clubului, dlui Iurii Didenco. Fetelor, câte din voi au primit oferte oribile din partea acestui tip și în momentul în care l-ați refuzat ași fost umilită verbal sau chiar bruscată fizic? Știm că sunt multe!”, se arată în mesajul postat pe Facebook. Detalii aici.

Informațiile apar la doi ani de distanță după ce în același local au fost efectuate percheziții în urma cărora s-au depistat dispozitive pentru consum de droguri, cânepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei, aruncate sub mese şi fotolii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente