Facebook devine traducătorul personal al fiecărui utilizator. Rețeaua îți traduce mesajul în orice limbă

1
Foto: definitiontoday.com

Facebook devine un traducător al fiecărui utilizator. Compania lansează un instrument care le va permite să distribuie conținut în mai multe limbi.  Noua funcție de traducere a textelor folosește un proces prin care posturile originale pot fi traduse în orice limbă pe care o selectezi, scrie PLAYTECH.

De exemplu, dacă scrii un post în engleză și alegi să fie tradus în română, doar utilizatorii care au setat româna ca limbă principală vor vedea textul tradus astfel. Se poate întâmpla și dacă ai altă limbă setată, dar majoritatea textelor pe care le publici sunt în română.

Autorii pot edita textul tradus după bunul plac. Dacă vrei să folosești termeni colocviali sau să adaugi informație, vei putea să o faci fără probleme. Din punctul nostru de vederea, aceasta e cam cea mai ingenioasă actualizare pe care o aduce Facebook. E simplu să îi vezi avantajele, mai ales dacă ai membri ai familiei și cunoscuți prin toate colțurile lumii, care probabil nu vorbesc limba ta nativă.

Potrivit statisticilor Facebook, Pages folosesc deja traducerea de aproximativ 10.000 de ori pe zi, deci e clar că există un public interesat de această funcție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente