(gif) Studio de animaţie Brazilero: Animația 2D − un instrument vital în video marketing

brazilero1
Foto: Brazilero

Cum să atragi atenţia publicului ţintă într-un piesaj online aglomerat, şi în acelaşi moment să aduci un plus de calitate şi conţinut pentru a-ţi diferenţia compania? Echipa Brazilero ştie răspunsul. Specializaţi în crearea de spoturi publicitare, studioul de creaţie Brazilero consideră că animația 2D a devenit un instrument vital în video marketing şi va rămâne în continuare una din tendinţele principale în următorii ani.

brazi2

În ziua de azi, rolul animaţiei video în atragerea clienţilor este în creştere, iar companiile mari tot mai des se bazează pe conţinut video calitativ pentru a determina clienţii la acţiune. Astfel, fie ca vrei sa îţi promovezi produsul, serviciul, sau compania, fie pe internet sau pe TV, ai nevoie de content video potrivit, furnizat de o echipa de specialisti dedicaţi, precum este studio de animaţie Brazilero.

Nonconformişti, flexibili, plini de viaţă, cu o mentalitate democrată la care se adaugă entiziasmul şi pasiunea pentru lucrul care il fac, echipa Brazilero la solicitarea echipei #diez a venit cu câteva sfaturi cheie pentru companiile care îşi doresc să atragă noi clienţi în largul ofertelor concurenţiale:

Cunoaşte-ţi publicul ţintă

Iar pentru ca spotul video să fie construit corect, lucrurile nu trebuie grăbite, dar gândite pas cu pas. Primul pas fiind targetarea corectă. Este esenţial să înţelegi care este publicul tău ţintă pentru a crea un mesaj care va stimula clientul la acţiune.

 

Concentrează-te pe diferenţă, nu pe vânzare

Răspunde la întrebările cheie „Cu ce ești tu deosebit?”, „Prin ce te diferențiezi?” Atunci când vei înțelege ce te face special, campaniile publiciatare pe care le vei crea nu numai că vor vinde, dar vor deveni memorabile. Totodată este vital să faci clientul să simtă că este centrul poveștii pe care o prezinți, că vorbești nu despre, ci cu el.

Educă

Studiile demult au aratat că o bună parte din oameni învață vizual, iar o metodă utilă pentru a educa publicul ţintă este video marketingul. Educaţia poate prinde mai multe forme, astfel, poți să îţi surprinzi clienţii cu un tutorial video despre cum să folosească produsul sau serviciul tău sau să îi oferi sfaturi utile despre cum poate profita la maximum de acesta.

Câştigă prin umor

Utilizarea umorului în spoturile video este o modalitate bună de atragere a clienţilor potenţiali. Buna dispoziţie creată instantaneu, iar brandul tau este asociat cu emoţia respectivă, astfel, ai numai de caştigat. Aceasta însă nu înseamnă că umorul le convine la toţi, totul depinde de publicul ţintă şi aici ne întoarcem la sfatul nr. 1 − cunoaşte-ţi publicul ţintă.

brazi1

Iar spre final nu uita că publicitatea video devine o investiţie şi nu o cheltuială când este creată profesionist. Detalii pe www.brazilero.md sau pe pagina de Facebook Brazilero

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente