Astăzi se lansează ZazzyMail – un instrument pentru email marketing eficient

banner_zazymail

Compania IT SENSMEDIA lansează astăzi serviciul de email marketing – ZazzyMail. Acesta se adresează companiilor care doresc să-și gestioneze mai bine listele de emailuri, dar și celor care își propun să construiască campanii de fidelizare și de comunicare eficiente.

Avantajele utilizării ZazzyMail constau în ușurința gestionării instrumentului, generarea statisticilor cu privire la numărul persoanelor care au interacționat cu mesajele, dar și integrarea simplă cu Google Analytics pentru informații detaliate despre eficiența campaniei.

ZazzyMail permite crearea, gestionarea și încărcarea listelor de email din surse externe, trimiterea mesajelor, crearea campaniilor ciclice și generarea automată a email-urilor din sursele utilizatorilor.

 

37895b28-de6e-4c38-b3f3-4881da7ae5cd

Un avantaj important al sistemului constă în faptul că prețul pentru utilizarea serviciilor este flexibil. Mai exact – o companie va plăti pentru trimitere exact cât va consuma, dar nu un preț fix lunar, pe care ar fi nevoită o companie să-l achite, chiar dacă nu are campanii în derulare.

De asemenea, pentru clienții ce dispun de un număr mare de abonați și trimit un număr mare de mesaje lunar sau pentru agențiile de publicitate care gestionează promovarea prin email pentru mai multe companii în același timp, este disponibil pachetul Agenție, care permite trimiterea nelimitată a mesajelor timp de o lună. În acest caz, clienții vor beneficia de un serviciu personalizat, servere smtp setate pe domenul utilizatorului. Astfel, în mesaje, nu va fi prezent brand-ul Zazzymail.

Beneficiari ai serviciului Zazzymail mai pot fi: instituțiile bancare, companiile media – pot trimite newslettere periodice abonaților săi, magazinele online – pentru a informa clienții despre oferte noi, agențiile de PR și Comunicare sau companiile și organizațiile de stat – pentru a trimite către abonați și intituțiile media comunicatele oficiale.

 

dashboard_zazzymail

De asemenea, pentru companiile care din motive legale sau de securitate nu pot transmite datele personale, email-ul sau numele abonaților, altor companii, de exemplu instituțiile financiar-bancare, de creditare sau de stat, pot beneficia de soluția Zazzymail Private, ce include instalarea aplicației pe serverele companiei. Astfel, veți beneficia de o soluție proprie de gestiune și trimitere a email-urilor, sigură și comodă.

Clienții care își vor crea un cont nou în perioada 30 martie – 1 aprilie 2016 vor beneficia de 10.000 de credite Zazzymail gratuite, ceea ce permite transmiterea a 10.000 de email-uri cu logoul Zazzymail în subsolul email-ului sau 5.000 de email-uri fără indicarea serviciului.

Zazzymail este un produs SENSMEDIA. Compania construiește produse IT, aplicații web și mobile. Ultimul proiect realizat de echipă este designul, programarea portalului de știri Diez.md și crearea extensiei Chrome pentru acesta.

 

4da6691d-cf53-4cf3-b17c-4bdc333f8580

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente