(infografic) Zbor.md are un nou website care oferă posibilitatea rezervării biletelor și asistență online gratuită

1
Foto: Photo Credit: andreearaicu.ro

A fost creat un nou website zbor.md care ușurează călătoriile în orice direcție. Principalele atuuri ale noii platforme sunt rezervarea biletelor de avion și programul de bonus avantajos pentru toții clienții noi.

Avantajele pe care ți le oferă acest site sunt următoarele:

#  poți să faci o rezervare care durează în medie trei minute: selectezi destinația, alegi opțiunea potrivită și modalitatea de plată.
# faci rezervarea din confortul casei tale, fără a fi nevoit să te deplasezi la o agenție de turism și să aștepți la coadă.
# rezervarea o poți face de la calculator sau de la telefonul mobil și primești imediat confirmarea pe email 24/7.

 

Photo Credit: captură foto zbor.md
Photo Credit: captură foto zbor.md

Potrivit unui sondaj în care oamenii au fost întrebați despre modul în care le este mai comod să-și procure un bilet la avion, 89% dintre respondenți au răspuns că le caută de acasă sau de la serviciu. Doar 11% apelează la o agenție de turism pentru ajutor. În cadrul aceluiași sondaj, 73% dintre respondenți susțin că cel mai comod le este să achite cu cardul.

În cazul în care au nevoie de asistență, 79% dintre participanții la sondaj susțin că apelează la serviciul suport, iar 21% se deplasează la un agent de turism.

Mai jos vedeți rezultatele sondajului în întregime.

 

zbor.md
zbor.md

 

Loredana Gamurari
Loredana Gamurari

Bloggerul Loredana Gamurari, care a făcut review-ul noului website susține că designul acestuia este simplu și accesibil. „În varianta nouă a dispărut limba engleză, dar nu cred că reprezintă o problemă atâta timp cât funcționează bine în limbile română și rusă”, a spus Loredana Gamurari.

De asemenea, bloggerița apreciază faptul că biletele pot fi rezervate, iar suportul online este indinspensabil datorită faptului că poate fi accesibil pentru a rezolva orice problemă sau neclaritate. În opinia bloggerului, una dintre cele mai importante și atractive lucruri pe care le oferă site-ul este varietatea posibilităților de achitare. „Eu îl prefer pe cel bancar, deoarece pot efectua plata fără a părăsi pereții casei. Există însă oameni care nu au carduri bancare sau nu doresc să le folosească pentru a efectua plăți prin internet.”

„Călătoriile sunt unele dintre plăcerile vieții, iar pentru a rămâne cu emoții pozitive e bine să avem la dispoziție site-uri care ne ușurează planificarea acestora”, a mărturisit bloggerul Loredana Gamurari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente