Noul program de zbor Austrian Airlines din Chișinău către Viena

Austrian
Foto: Noul program de zbor Austrian Airlines din Chișinău către Viena

Pentru programul de iarnă 2014, Austrian Airlines oferă pasagerilor săi 10 zboruri săptămânale ce leagă capitala Republicii Moldova de Viena și, de acolo, de alte 130 de destinații din rețeaua Austrian Airlines.

Oferta Austrian cuprinde un zbor zilnic ce decolează din Chișinău la ora locală 15:55 (OS 656), cât și zborul ce decolează în fiecare zi de luni, joi și sâmbătă la ora 04:40, aterizând în Viena la ora locală 05:50 (OS658). Acest zbor asigură conexiunea perfectă pentru destinații precum Viena, Paris, Londra, Geneva, Praga, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona și multe altele.

# Până la 10 zboruri pe săptămână între Chișinău și Viena.
# Reduceri speciale pentru toate biletele către Europa.
# Catering gratuit și meniuri speciale oferite de DO & CO la un tarif de 15 EUR/persoană.
# Noi cabine pe toate zborurile intercontinentale Austrian.

Reduceri speciale către toate destinațiile din Europa

Austrian Airlines oferă tuturor pasagerilor săi care călătoresc către destinații din Europa o reducere de 20 EUR. Pentru biletele cumpărate de pe site-ul www.austrian.md între 1 noiembrie și 31 decembrie 2014 și călătorii spre destinații europene încheiate până la data de 31 martie 2015, pasagerii primesc o reducere de 20 EUR prin introducerea codului EUROPA în câmpul „voucher code”. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Alături de conexiuni excelente, pasagerii Austrian Airlines se bucură de serviciile printre cele mai consistente și fiabile din lume. În anul 2013, la nivel global compania a operat un total de 135,088 de zboruri, 70 de zboruri zilnice cu 73 de aeronave. Cursele au avut o regularitate de 98.9%, în timp ce punctualitatea plecărilor a fost în jur de 88.5%.

Experiențe culinare deosebite pe zborurile Austrian Airlines

Austrian Airlines oferă pasagerilor ce călătoresc la clasa economy posibilitatea de a alege și comanda, pe lângă masa inclusă în prețul călătoriei, oricare dintre meniurile de trei feluri proaspăt preparate și furnizate de DO & CO. Pentru doar 15 EUR, pasagerii pot comanda în avans delicii culinare cum ar fi un mic dejun cald, un snitzel vienez, specialități japoneze și multe altele.

Meniul special dorit se poate comanda cu doar un click, pe www.austrian.com. Cei cărora le este dificil să aleagă au posibilitatea de a comanda meniul cu până la 36 de ore înaintea decolării. În plus, în baza codului de rezervare, se poate comanda un meniu à la carte și sub forma unui cadou surpriză. Pe lângă toate acestea, atât pasagerii Business Class, cât și cei Economy Class primesc gustări sau mese gratuite, precum și o gamă largă de băuturi calde și reci.

Zborurile intercontinentale, dotate cu cabine noi

Austrian Airlines a renovat întreaga flotă intercontinentală și a montat cabine noi și moderne. Astfel, pasagerii de pe cursele intercontinentale beneficiază de avantajele noilor cabine. Pentru clasa Economy, printre avantaje se numără scaunele cu un grad ridicat de confort sau sistemul integrat de divertisment disponibil non-stop. În ceea ce privește gama Business Class, vedete sunt scaunele ergonomice inovatoare, ce pot fi rabatate la orizontală și transformate astfel în veritabile paturi confortabile. De asemenea, multpremiata companie DO & CO furnizează și pe aceste zboruri delicii culinare din toată lumea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente