Banca avariată din cauza surpării din sectorul Rîșcani își va relua activitatea

Untitled

BC „Moldova Agroindbank” SA anunţă că filiala „Miron Costin” a băncii, funcţionarea căreia în clădirea situată pe bul. Miron Costin, 9 din sectorul Rîşcani al capitalei a fost întreruptă provizoriu, îşi va relua, plenar, activitatea în locaţia respectivă, începînd cu ziua de luni, 13 iunie 2016. În clădire a fost amenajată o nouă intrare.

În acest scop, în prezent, concomitent cu restabilirea porţiunii supuse surpării în preajma clădirii, se întreprind măsuri de amenajare a intrării de alternativă în incinta filialei (aripa din dreapta,  din partea Institutului de Proiectări în Domeniul Organizării Teritoriului „Proiecttehservice”) şi de asigurare a tuturor proceselor tehnologice şi logistice pentru buna desfăşurare a activităţii sucursalei. Astfel, luni, filiala „Miron Costin” va reveni la regimul său obişnuit de lucru.

Potrivit expertizei stării clădirii filialei băncii, efectuate de o comisie de specialişti de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Primărie, Direcţia Situaţii Excepţionale, Inspecţia de Stat în Construcţii, Pretura Rîşcani, etc,  structura de rezistenţă a acesteia nu a fost absolut afectată, astfel încât  filiala „Miron Costin” îşi poate desfăşura activitatea în clădirea existentă, în condiţii de maximă siguranţă pentru clienţi şi angajaţi.

Intrare nouă în clădirea băncii:

MIRON COSTIM_MAP2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente