(foto) Cele mai bune studente absolvente de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

analina

Marți, 17 mai, în cadrul Universității de Stat din Moldova, a avut loc Gala Performanțelor, eveniment organizat pentru al cincilea an consecutiv, în cadrul căruia au fost premiați 50 cei mai buni studenți de la fiecare specialitate.

Șefele de promoție de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Din toți studenții Facultății în acest an cu titlu de „Șef/ă de promoție” pentru rezultate remarcabile în cei trei ani de studii s-au ales două studente: Alina Gîrneț, reporter #diez, de la Catedra de Jurnalism, și Ana Mîrza, de la Catedra Științe ale Comunicării.

Photo Credit: Ana Mîrza
Photo Credit: Ana Mîrza

În cadrul evenimentului festiv, absolvenții au fost felicitați pentru meritele lor de către rectorul USM, Gheorghe Ciocanu și alți invitați, printre care absolvenți ai USM și potențiali angajatori.

Scriitorarea Viorica Nagacevschi, absolventă a facultății de litere, le-a povestit studenților despre cele mai frumoase momente din anii de studenție și i-a rugat „să nu ducă bagajele lor de cunoștință peste hotarele țării”. Iar actorul Gheorghe Grâu i-a rugat pe absolvenți, ca în pofida tuturor greutăților și provocărilor în viață, să rămână oameni.

Photo Credit: Ana Mîrza
Photo Credit: Ana Mîrza

Pe lângă diplomele de merit și premiile din partea conducerii Universității de Stat din Moldova, toți șefii de promoție au fost invitați să-și continue gratuit studiile la masterat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente