Ești student? Petrece-ți vara urmând un stagiu de practică propus de Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia”

bigstock-beautiful-university-student-r-46349905
Foto: webjobz.eu

Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” oferă studenților posibilitatea de a urma un stagiu de practică în cadrul instituției, pentru pozițiile de operator, asistent social, jurnalist, lucrător de tineret, secretar, profesori și educatori pentru ludotecă.

Durata stagiului este din luna iunie până în luna iulie 2016. Orarul implică patru ore pe zi, cinci zile pe săptămână. La concurs pot participa toți studenții care prezintă dovada reușitei academice și demonstrează capacitate de lucru, creativitate, spirit de analiză, responsabilitate, abilități de lucru în echipă.

Pentru participarea la concurs trebuie să transmiteți la adresa electronică, cu mențiunea „Stagiu de practică în cadrul centrului de Resurse pentru Tineret DACIA”, următoarele acte:

# copia CV-ului;

# scrisoare de intenție.

Data-limită de depunere a actelor este 31mai 2016. Persoanele interesate pot transmite dosarele până la 31 mai la adresa [email protected]. Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la numărul de telefon (0230) 2-36-19 sau 067301209.

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA este o instituţie necomercială, fondată la data de 14 februarie 2003, într-o perioadă  cu oportunităţi limitate pentru tinerii din Republica Moldova şi într-un proces de tranziţie şi de transformări a unei republici din fosta Uniune Sovietică. Principala motivaţie a fondatorilor de a fonda această instituţie, a fost de a oferi şansa tinerilor, ca să-şi construiască viitorul lor în Moldova şi să înveţe principiile adevăratei democraţii şi ce înseamnă să fii un cetăţean „liber”.

Având ca scop de a ajuta tinerii, Centrul DACIA a reuşit să implementeze de la data constituirii peste 22 de proiecte cu un buget de peste 1 037 917 USD, iar la moment este antrenat în realizarea de noi iniţiative, care vor permite să ofere tinerilor oportunităţi mai bune de informare, participare, un mod de viaţă sănătos, inclusiv o integrare socio-economică cât mai eficientă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente