Velohora ar putea să nu fie organizată în acest an. Discuțiile internauților

velohora1

În online-ul moldovenesc se discută activ dacă Velohora va avea loc anul acesta. Internauții se mobilizează pentru a arăta organizatorilor că orașul este interesat în această sărbătoare a bicicliștilor.

În seara zilei de 20 aprilie, unul din organizatorii Velohorei, Veronica Verlan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, precum Velohora se află în stare de planificare și poate să nu aibă loc. Veronica a apelat la rețelele de socializare pentru susținere activă evenimentului dat.

 

Postarea a devenit imediat virală, stârnind multe reacții, comentarii și aprecieri. Utilizatorii s-au dovedit a fi destul de nedumeriți și au început susținerea imediată a proiectului pentru ca acesta să aibă loc și în anul acesta. Una din cele mai mari comunități moldovenești de pe Facebook – Типичная Молдова a susținut desfășurarea evenimentului și a publicat o înregistrare prin care îndeamnă online-ul de a strânge 5000 de like-uri, pentru a da de înțeles organizatorilor că orașul așteaptă Velohora.

Peste noapte postarea a acumulat mai mult de 2.400 like-uri. În comentarii s-a început discuția despre securitatea desfășurării evenimentului și despre necesitatea desfășurării sale în centrul Chișinăului.

 

Se presupune că acestea și sunt principalele motive pentru care evenimentul poate să nu aibă loc în anul acesta. Amintim că Velohora este un eveniment anual pe scară largă, care, timp de 6 ani la rând până în 2014 a fost organizat de brandul Gura Căinarului. Anul trecut Velohora nu s-a petrecut.

Taguri: #Velohora
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente