Găsește mai ușor persoana care ți-a zâmbit în stradă sau în autobuz prin aplicația Intersect

subway girl
Foto: Intersect

V-ați văzut dar nu ați vorbit? Acum este mai ușor să găsești persoanele ce-ți fac din ochi în spațiile publice printr-o aplicație realizată de un dezvoltator român, care te ajută să îți faci prieteni noi în fiecare zi, din locurile prin care ai fost. Iată cum funcționează.

Intersect îți recomandă doar prieteni noi care sunt relevanți, fiind doar persoane din locurile în care ai fost de-a lungul zilei, în viața reală (metrou, cafenea, autobuz, mall, concert etc.).

Aplicația este disponibilă pe Android și iOS.

După ce descarci aplicația în telefon, Intersect îți recomandă prieteni noi automat. Nu trebuie să-ți amintești să o folosești, întrucât te poate notifica imediat ce treci pe lângă o persoană interesantă. Poți intra apoi să vezi întreg istoricul persoanelor cu care te-ai intersectat de-a lungul zilei.

Persoanele recomandate sunt persoane cu care chiar te-ai intersectat, care au fost în același loc ca tine, în același timp. Șansele să vă fi văzut sunt crescute și există șansa ca aplicația să îți recomande persoane cu care te-ai intersectat, dar pe care nu le-ai observat. Intersect îți oferă garanția că acele persoane sunt reale, iar dacă nu ai avut ocazia sa le zărești, le poți cunoaște acum.

Dacă nu ai internet de-a lungul zilei, nu e o problemă. Aplicația salvează offline toate persoanele cu care te-ai intersectat și poți astfel descărca datele atunci când ai o conexiune activă.

screen322x572screen322x572 (1)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente