5 platforme/ aplicații unde să-ți păstrezi informația despre călătoriile tale

pinmap
Foto: www.youtube.com

Datele statistice din viața personală pot părea interesante, mai ales dacă acestea țin de călătorii. Echipa #diez îți propune 5 platforme/ aplicații în care vă puteți stoca informații despre unde ați fost, ce-ați văzut și ce v-a plăcut.

#1. TripAdvisor (click pe denumire)

TripAdvisor
TripAdvisor

Pe TripAdvisor poți pune toate locațiile în care ai fost (țări și orașe). Aici vei avea informația despre câți kilometri ai călătorit și câte procente din lume ai văzut.

De asemenea poți lăsa recenzii la monumentele istorice, orașe, cât și localuri. Platforma îți oferă și informație despre prietenii tăi, și unde au fost ei..

#2. Foursquare/ Swarm (click pe denumire)

Foursquare
Foursquare

Această aplicație îți permite să faci checkin-uri în diferite locuri, să-ți creezi liste despre localurile care ți-au plăcut sau unde vrei să te duci. Poți să-ți amintești și să recomanzi un local după ce ai fost acolo mai mult timp în urmă. De asemenea îți oferă o statistică în ce fel de locuri mai mult te duci (parcuri, muzee, pub-uri).

#3. My Travel Map (click pe denumire)

My Travel Map
My Travel Map

O platformă unde poți bifa țările și statele în care ai trăit și ai fost, astfel poți vedea câte procente din lume mai ai de văzut.

#4. Flight Diary (click pe denumire)

Flight Diary
Flight Diary

O platformă care îți oferă mai multe detalii despre zborurile tale. Care sunt cei mai populari ani în care ai zburat, care sunt cele mai populare luni sau zile. Datele statistice îți arată cât ai stat în aer, câte zboruri ai, care sunt cele mai dese curse care le faci, cu ce companie aeriană ai zburat cel mai des, și cel mai mult.

#5. Flight Memory (click pe denumire)

Flight Memory
Flight Memory

Flight Memory îți arată date similare ca Flight Diary, însă îți mai arată în câte aeroporturi ai fost, în câte aeroporturile câtor țări ai fost, care a fost cel mai lung zbor, cel mai scurt zbor, cel mai rapid zbor.

***

Dacă mai știți alte platforme sau aplicații pe puteți scrie în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente