(foto, video) Nunta de un miliard de dolari la care au cântat Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias

maxresdefault

Fiul unui magnat rus din industria petrolului, Mihail Guteriev, a avut parte de una dintre cele mai frumoase nunți weekendul trecut. Tatăl său nu a ezitat să cheltuiască o sumă exorbitantă, cu ocazia căsătoriei fiului său de 28 de ani, Said Gutseriev, cu logodnica sa, Kadija Uzakov, o studentă de 20 de ani. Marele eveniment a avut loc la Moscova și a fost plin de fast. Se zvonește că organizarea acestei nunți a costat 1 miliard de dolari.

Miliardarul rus, a cărui avere a fost estimată la 6,2 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, i-a angajat pe Jennifer Lopez, Sting și Enrique Iglesias, dar și artiști din Rusia pentru a cânta la petrecere.

Potrivit publicației Daily Mail, mireasa a purtat o rochie opulentă, creată de Elie Saab, pentru care ar fi plătit 1 milion de dolari. Aceasta a fost adusă din Paris și a cântărit 11 kilograme, mireasa având nevoie de asistența mai multor persoane pentru a o ajuta cu trena.

Când tatăl mirelui are o avere de peste 6 miliarde de dolari, prețul nici nu mai contează. Se pare că și diadema miresei a costat tot 1 milion de dolari. Mireasa Hadija Ujahova este studentă la stomatologie și provine dintr-o familie obișnuită.

 

Evenimentul a avut loc la restaurantul Safis, unde 600 de invitați s-au distrat de minune. Pereții restaurantului din Moscova au fost tapetați cu flori naturale. Luxul a fost întregit de mașinile Rolls Royce cu care au venit invitații. Nici tortul n-a trecut neobservat, având nouă etaje.

Potrivit presei din Rusia, Mikhail Gutseriev ar fi băgat adânc mâna în buzunar pentru a-i remunera pe celebrii cântăreți. Enrique Iglesias ar fi primit 500.000 de euro, Jennifer Lopez 1 milion de dolari, iar Sting ar fi primit un onorariu de 1,5 milioane de euro. Cântăreața a glumit spunând că i-a fost teamă să nu îi pronunțe greșit numele miresei și că ăsta „a fost cel mai greu lucru pe ziua de azi”.

Numeroase fotografii şi înregistrări video ce prezintă prestațiile celor trei artiști au fost publicate ulterior pe rețelele de socializare de invitații la eveniment.

 

În clipurile publicate pe platforma de socializare Instagram, Sting apare pe scenă însoţit de un grup de femei care dansează pe acordurile piesei sale „Desert Rose”, în timp ce Enrique Iglesias a fost însoţit pe scenă de un grup de bărbaţi în smochinguri, care au dansat alături de starul spaniol pe acordurile cântecului său „Bailando”.

Jennifer Lopez a schimbat trei costume în timpul evoluției, ce a inclus piese celebre, precum „On the Floor”, „Dance Again” şi „Get Right”.

Nunta anului, așa cum a fost denumită în Rusia, va mai fi jucată o dată la Londra. La eveniment vor fi invitate doar rudele și prietenii apropiați cuplului. Potivit presei ruse, la cea de-a doua petrecere sunt invitați Beyonce și Sir Elton John.

Fondator al grupului petrolier rus Russneft, Mihail Guteriev, a fost inculpat în 2007 pentru activități ilegale. El s-a mutat însă în Marea Britanie, unde a și cerut azil politic. Trei ani mai târziu a revenit în Rusia, după ce acuzațiile la adresa sa fuseseră retrase. Fiul său a fost educat în Marea Britanie, la Universitatea Oxford. Tânărul s-a întors ulterior la Moscova pentru prelua o parte din afacerile tatălui său.

Fotografiile publicate online după eveniment au prezentat, în special, un foc de artificii uriaş, un tort de nuntă cu nouă blaturi şi spectaculoasa rochie a miresei.

 

A photo posted by @_wedding_world on

 

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

 

A video posted by @korolevskie_svadbi_ on

 

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A photo posted by @korolevskie_svadbi_ on

 

A video posted by @korolevskie_svadbi_ on

 

A video posted by Фоти (@fotims) on

 

A photo posted by @_wedding_world on

 

A video posted by @_wedding_world on

 

A photo posted by @_wedding_world on

 

 

A photo posted by @gucerievi_wedding on

 

 

 

A photo posted by @mazkovadim on

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente