(video) Probabil e cel mai spectaculos și senzual moment de dans la un show televizat

cq5dam.web.620.388

Se spune despre Bachata că este unul dintre cele mai pasionale şi senzuale dansuri din lume, iar perechea din aceste imagini dovedeşte din plin acest lucru printr-o coregrafie extrem de emoționantă şi originală.

Andrea şi Silvia sunt parteneri atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi. Aceştia participă la concursul „Italia’s Got Talent” cu o reprezentaţie de zile mari, mişcându-se pe scenă într-un mod care îi lasă pe toţi fără cuvinte.

Cei doi parteneri sunt profesori de dans, iar măiestria lor se regăseşte din plin în coregrafia cu totul remarcabilă pe care au pregătit-o pentru acest show. Andrea şi Silvia au participat în concurs cu un dans Bachata, un stil latino celebru în care se împletesc armonios elemente de mare dificultate cu paşi şi mişcări senzuale preluate din tangou.

Între cei doi există o chimie fantastică, fiecare ştiind la perfecţie ce pas sau ce mişcare va urma. Coregrafia pe care Andrea şi Silvia o interpretează în faţa asistentei este impresionantă prin emoţia care face să vibreze orice inimă.

Deşi pare un dans dinamic şi plin de energie, acesta este plin se senzualitate şi de bucurie. Privirile celor doi spun totul, iar mişcările de corp punctează perfect fiecare schimbare de ritm a melodiei de fundal. Membrii juriului au fost impresionaţi de reprezentaţia lor şi nu e de mirare că atât ei cât şi publicul spectator i-au răsplătit cu aplauze la scenă deschisă pentru talentul lor de excepţie.

Video cu numărul lor a adunat peste 16 milioane de vizualizări, doar prin intermediul Facebook-ului.

Bachata?? Italia’s Got TalentSexy-Bachata?? Italia’s Got Talent <3The Dance Is Life;-Seguiteci su-FMR Dancesport Music

Posted by The Dance Is Life; on Sunday, March 20, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente