Meritele unui pilot moldovean au fost recunoscute de Administrația Federală a Aviației din SUA

img

Pilotul moldovean Miroslav Lefter a fost inclus în Federal Aviation Administration Airmen Certification Database – Bază de Date de Certificare a Piloților a Administrației Federale a Aviației din Statele Unite ale Americii.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a recunoscut meritele pilotului moldovean Miroslav Lefter și l-a inclus în prestigioasa Bază de Date de Certificare a Piloților FAA, anunță „Aviation Business Gazette”, în ediția sa din 24 martie 2016, citată de portalul Stiripozitive.eu.

Această Bază de Date de Certificare, care apare pe pagina web a Agenției Federale a Aviației a Departamentului de Transport al Statelor Unite ale Americii www.faa.gov, l-a inclus pe moldoveanul Miroslav Lefter și pe alți piloți certificați care au atins sau au depășit standardele de instruire, licențiere și medicale stabilite de FAA în eforturile acesteia pentru asigurarea securității zborurilor aeriene.

Publicația „Aviation Business Gazette” menționează, de asemenea, că pilotul Miroslav Lefter din Chișinău oferă „un exemplu pozitiv”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente