(video) Viorel Mardare, Anatol Iurco și Teodor Bîrsa te provoacă să îndrăznești să fii căpitanul propriilor visuri!

colaj finall_small

Adevăratele pasiuni te cheamă și te îndeamnă să le urmezi chiar și după ce ți-ai ales un alt drum pe care să mergi în viață. Îți fac sufletul să vibreze și este imposibil să rămâi indiferent. Atunci realizezi că drumul spre îndeplinirea dorinței, în ciuda dificultăților, îți va aduce împlinire și reîntregirea sufletului.

Aceasta este și povestea eroilor din noul material video al campaniei „wINe LOVE”. Anatol Iurco, proprietar al vinăriei Mezalimpe, Viorel Mardare, regizor, și Teodor Bîrsa, director general „View Cafe & Restaurant” ne vorbesc despre dragoste și vin de calitate, continuând manifestul „Dare to be Wine Friendly!”.

 

 

Anatol Iurco, proprietar vinăria Mezalimpe: „Cândva, fiind marinar, eu mă gândeam să mă întorc la patrie și să produc vinuri pe meleagurile natale, unde m-am născut. Dragostea? Este atunci când poți să nu te gândești pentru sine, dar să jertfești pentru altul, pe care îl iubești. Vinul e o pasiune. În primul rând, în jurul acestui produs trebuie să fie o cultură. Unde e cultura, ceva alături de cultură, mie mi-i interesant. Sunt căpitanul visului meu și sunt Wine Friendly!”.

Viorel Mardare, regizor, blogger, editorialist: „Era o pasiune foarte veche, din adolescență și la un moment dat, când mi-am dat seama că nu am făcut facultatea care trebuie, m-am dus și am făcut și a doua facultate. Dar eu cred că totul abia începe. Profesoara mea de limbă română ne-a spus odată la ora clasei: dragostea este o pasăre măiastră care zboară spre Calea Lactee. Și eu nu am idee ce înseamnă asta. Vinul pentru mine, dar și pentru întreaga noastră țară, cred că este unicul motiv de mândrie. Unicul motiv adevărat de mândrie. Sunt Wine Friendly!”.

Teodor Bîrsa, director general „View Cafe & Restaurant”: „Scopul a fost de a crea un restaurant cu cea mai rafinată bucătărie, dar și cea mai frumoasă priveliște din oraș. Pentru mine dragostea înseamnă pasiune, dar și răbdare, originalitate, devotament și, cel mai important, dedicație. Vinul reflectă patrimoniul cultural din care provine, dar și al vinificatorului care l-a produs. Anume din acest motiv, vinurile au un rol dominant în orice restaurant. Sunt Wine Friendly!”.

Dare to be „Wine Friendly”! (Îndrăznește să fii Amic al Vinului!) Redescoperă și tu Vinul Moldovei, un produs de calitate, care a devenit o mândrie națională. Urmărește-ne pe pagina de Facebook „Wine of Moldova”, pentru a deprinde cultura consumului conștient al vinului de calitate!

 

Despre programul „Wine Friendly”

 

WF-WinE-LOVE-1-300x300-1-200x200Cea de-a II-a ediție a programului anual „Wine Friendly” – însemn al calității serviciului de vinuri în restaurante, se desfășoară în luna iubirii și are genericul „wINe LOVE”. Campania inițiată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, își propune să continue familiarizarea publicului larg cu noțiunea „Wine Friendly”, încurajând consumul conștient al vinului de calitate în rândul tinerilor.

Distincția „Wine Friendly” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente